Pek oyuna girmiyorum.2-3 günde bir oyuna girip yarım saat kadar takılıp çıkıyorum.Bu gece oyuna girmek istediğimde ise bu yazı ile karşılaştım.Bu nedir şimdi
İd ve şifre yazdıktan sonra enter a bastığımda ''hesabınız kapatıldı'' yazısı geliyor.
''Bu konu ile ilgili nasıl bir ticket atmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.Bir yanlışlık var bu işte''
öncelikle geçmiş olsun kardeşim. daha 1 ay önce benim çarım da ban yedi. defalarca ticket atmama rağmen zombi opk dediler. çar tamamen temiz kasıldı. opk odasına 1 kere bile girmedim . bunu birçok kişiye yaptılar son 2 ayda . çok iyi tanıdığım bi arkadaşım da zombi opk denilerek hesabı kapatıldı ki o da temiz kastı.
iyice bozdu bunlar kafayı . anlam vermek zor.
Bişey yapmasaydın kapatılmazdı.
(05-16-2012 02:43 AM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]öncelikle geçmiş olsun kardeşim. daha 1 ay önce benim çarım da ban yedi. defalarca ticket atmama rağmen zombi opk dediler. çar tamamen temiz kasıldı. opk odasına 1 kere bile girmedim . bunu birçok kişiye yaptılar son 2 ayda . çok iyi tanıdığım bi arkadaşım da zombi opk denilerek hesabı kapatıldı ki o da temiz kastı.
iyice bozdu bunlar kafayı . anlam vermek zor.
Kardeşim Aynı Şey Bak Aynı Zombi Muhabbeti Benim findleaderx ' e Oldu İlk Kafayı Yedim Sonra Anlam veremeden Eyvallah Dedim.Yapıcak Birşeyimiz Yok...
(05-16-2012 05:01 AM)GBT Yazılan: [ -> ]Bişey yapmasaydın kapatılmazdı.
Kardeşim Herzaman Birşey Yapman Gerekmeden Gamersfirst Abimiz Kapatıyor Hesapları Az Bilinçlen...
Benimde 8 level hesap vardı dün gireyim dedim hesabınız kapatıldı dedi. Ne yapıyor bu G1
konu:I'm BANNED because of SPAM
Hello dear Warrock Team,
I'm banned because of spamming in warrock lobby,I'm sorry I wont do that again.. I didnt know there's a rule like this. Sorry warrock please open my ban. I Wont do it again : (
Thank you for your intelligence
umarım işine Yarar
Dear War Rock Customer Support Team,
My account "nick" banned for no reason yesterday. I want to learn the reason why i got banned. There must be a problem at that. I did not do anything illegal. If you solve this issue i will be grateful about that
Account ID :
Account nickname :
Best Regards
(05-16-2012 09:01 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Dear War Rock Customer Support Team,
My account "nick" banned for no reason yesterday. I want to learn the reason why i got banned. There must be a problem at that. I did not do anything illegal. If you solve this issue i will be grateful about that
Account ID :
Account nickname :
Best Regards
doğrusu bu olacak tşkler hocam diğeri ban sebebi ögrenirsin anca
Aynı durum benimde başıma geldi 70 üstü charım zombi opk denilerek banlandı. Bu durumu baya araştırdım. Eğer zombi oynadığınız kişilerden birinde hack varsa sizde ban yiyorsunuz. Genelde zombiyi tanımadığımız kişilerle oynuyoruz adam hack olduğunu belli etmiyor sizde anlamadığınız için normal oyun atıyorsunuz fakat o adam hack açtı diye odada bulunan bütün charlar zombide opk yaptılar diye ban yiyor yani başkasının yaptığı hatanın cezasını siz çekiyorsunuz.