(05-16-2012 10:38 AM)Earthshaking Yazılan: [ -> ]Aynı durum benimde başıma geldi 70 üstü charım zombi opk denilerek banlandı. Bu durumu baya araştırdım. Eğer zombi oynadığınız kişilerden birinde hack varsa sizde ban yiyorsunuz. Genelde zombiyi tanımadığımız kişilerle oynuyoruz adam hack olduğunu belli etmiyor sizde anlamadığınız için normal oyun atıyorsunuz fakat o adam hack açtı diye odada bulunan bütün charlar zombide opk yaptılar diye ban yiyor yani başkasının yaptığı hatanın cezasını siz çekiyorsunuz.
mantıklı o yüzden ben genelde tanıdıklarımla zombi atarım

1-2 haftadır ciddi şekilde banlanmalar var oyunda benimde 62 lwl ban yedi 5 gün önce 7-8 tane ticket attım ama verdikleri cevap "Kurallarımızı ihlal etmiş bulunuyorsunuz. Bu hesap kalıcı kapalı kalacaktır." Başka da birşey demiyorlar. Nedeni bile yok.
Geçmiş olsun.

Oyunu bende bıraktım şirket degişecek diye duydum oyuna giriyim dedim baktım benimkide kapatılmış

Benimde 46 Level hesabım ban yemiş... Yaklaşık 3-4 aydır girmiyorum.
Birşey yapmasan kapanmazdı diyenler ne kadar çok biliyosunuz siz ya

Gamefirst ekibini bilmezmiş gibi...3,5 senedir oynuyorum belkide bu oyunu ilk defa charım kapatıldı,ya bune ne diyceksiniz peki ? Ki buda haksız yere kapatıldı birşey kullandığımdan değill.
Ticket için teşekkür ederim...
Bence bekleyelim. Bir bakarsınız yeni şirket Nexon kapatılmış charları açar

Durduk yere kimsenin hesabını kapatmazlar , bırakın artık birşey yapmadım sebepsiz yere hesabımı kapattılar ayaklarını biraz dürüst olun .
Bizim neden hesabımız kapatılmıyor , oyun açıldığından bu yana bir tane hesabım kapatılmadı 6 tane hesabım sapasağlam duruyor...
(05-16-2012 02:39 PM)Serkan Ersoy Yazılan: [ -> ]Durduk yere kimsenin hesabını kapatmazlar , bırakın artık birşey yapmadım sebepsiz yere hesabımı kapattılar ayaklarını biraz dürüst olun .
Bizim neden hesabımız kapatılmıyor , oyun açıldığından bu yana bir tane hesabım kapatılmadı 6 tane hesabım sapasağlam duruyor...
Serkan bizle kuyruk acın var biliyoruz heryerde ciyaklama böyle

Şerefsiz değilim oyun için illegal yollara başvurayım.Alper bilir beni Alper e sor nasıl bi oyuncu olduğumu.Oyunda iyi olmak için herhangi birşeye başvurmama gerek yok.Ki oyuna nadir girdiğim halde kapatılmış hesabım...
-Ayrıca bizim gamefirst ekibinde tanıdıklarımıız yok öyle banlanan hesaplarımızıda direk açtıralım

Ne bok olduğunu biliyoruz.Cafede hack açan çocukları dövüp video a alıp k2 e gönderdiğinde gelen retailler vs vs...Biz kimseye yakalalık yapmıyoruz ondandır ...
-Son olarak benimde oyuna başladığımdan beri kapatılan ilk hesabım

Hem benim tanıdığım felanda yok bak ...
(05-16-2012 02:50 PM)atarespect Yazılan: [ -> ] (05-16-2012 02:39 PM)Serkan Ersoy Yazılan: [ -> ]Durduk yere kimsenin hesabını kapatmazlar , bırakın artık birşey yapmadım sebepsiz yere hesabımı kapattılar ayaklarını biraz dürüst olun .
Serkan bizle kuyruk acın var biliyoruz heryerde ciyaklama böyle
Şerefsiz değilim oyun için illegal yollara başvurayım.Alper bilir beni Alper e sor nasıl bi oyuncu olduğumu.Oyunda iyi olmak için herhangi birşeye başvurmama gerek yok.Ki oyuna nadir girdiğim halde kapatılmış hesabım...
-Ayrıca bizim gamefirst ekibinde tanıdıklarımıız yok öyle banlanan hesaplarımızıda direk açtıralım
Ne bok olduğunu biliyoruz.Cafede hack açan çocukları dövüp video a alıp k2 e gönderdiğinde gelen retailler vs vs...Biz kimseye yakalalık yapmıyoruz ondandır ...
çok sert çıkmışsın sakin olalım alt tarafı bi oyun