Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesabınız kapatıldı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyuna 2-3 hafta ara vermiştim. Hesabıma dün girdim herşey bitmişti sade retail famas duruyordu. Hatta bugünde g1 falan çekecektim ama oyuna girdim hesabınız kapatıldı dedi. Ticket konusunda yardımcı olabilecek biri var mı ?

Hesabım bu:

xdaim0n
Dear War Rock Customer Support Team,

My account has been banned for a reason that i don't know. I want to learn the reason why i got banned.

Account ID : ***
Account Nickname : ***

Best Regards.
Peki bu banlanan hesabımdan yollayabilirim dimi ?
Uzun süredir ticket yollamıyorum , herhalde yollarsınız o konuda bir bilgim yok Smile
Peki teşekkürler inşallah yararlı olur. Smile
Hocam sen zamanında powerlevel falan da yapmıştın, banlan bi' zahmet.Koskoca forum beni nerden tanıcaklar, iki yemin ederim inanırlar gibi bi' düşünce varsa kafanda, çıkar at onu Smile
(05-11-2012 08:46 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Hocam sen zamanında powerlevel falan da yapmıştın, banlan bi' zahmet.Koskoca forum beni nerden tanıcaklar, iki yemin ederim inanırlar gibi bi' düşünce varsa kafanda, çıkar at onu Smile

Hadi yaa eminmisin yapmışmıyım ki Ss.gif
(05-11-2012 08:49 PM)tahir33 Yazılan: [ -> ]
(05-11-2012 08:46 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Hocam sen zamanında powerlevel falan da yapmıştın, banlan bi' zahmet.Koskoca forum beni nerden tanıcaklar, iki yemin ederim inanırlar gibi bi' düşünce varsa kafanda, çıkar at onu Smile

Oldu o zaman biz kalkalım Sad
(05-11-2012 08:50 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]

Eee kendin diyorsun powerlevel yapmışsın diye kanıtla bakalım.
(05-11-2012 08:51 PM)tahir33 Yazılan: [ -> ]
(05-11-2012 08:50 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]

Eee kendin diyorsun powerlevel yapmışsın diye kanıtla bakalım.

Yemedi hocam, görüşürüz :|
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler