bende kaç aydır girmiyorum gine ban yemişim bu 4 ban vallaha bunaldım tam yeni şirket geline başlıyım dedim hesap gitti
(05-11-2012 09:48 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]bende kaç aydır girmiyorum gine ban yemişim bu 4 ban vallaha bunaldım tam yeni şirket geline başlıyım dedim hesap gitti
Acaba hesap aktarma yaptım bir sorun mu oldu ki aktarırken

Yanlışlıkla ban falan yemiş olabiliriz.Eğer sende aktarmadan sonra ban yediysen.
Bence sen kendini temize çekmen için nc atmadan önceki nicklerini verebilirsin.Çünkü kd afk kastığını gösteriyor.Genede bişey demek istemiyorum, ama sen bu charın eski nc lerini bir yaz.
Valla rahat 1+ senedir chara girmedim ve hiçte ban yemedi

(05-11-2012 10:00 PM)tahir33 Yazılan: [ -> ] (05-11-2012 09:48 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]bende kaç aydır girmiyorum gine ban yemişim bu 4 ban vallaha bunaldım tam yeni şirket geline başlıyım dedim hesap gitti
Acaba hesap aktarma yaptım bir sorun mu oldu ki aktarırken
Yanlışlıkla ban falan yemiş olabiliriz.Eğer sende aktarmadan sonra ban yediysen.
Yok vallaha öyle hesap yatıyordu önceden de ban yedi 4 kere en sonuncusu kendileri geri açtı ticket atmadıgım halde premium filan yüklemişlerdi geri kapanmış şimdi

(05-11-2012 11:20 PM)Sentinus Yazılan: [ -> ]Bence sen kendini temize çekmen için nc atmadan önceki nicklerini verebilirsin.Çünkü kd afk kastığını gösteriyor.Genede bişey demek istemiyorum, ama sen bu charın eski nc lerini bir yaz.
xt4h1rx-kopuqtahir önceki nc ler. Kd si her düşük olan afk kasıyor olsaydı oyunda herkes afk kasıyor o zaman

Benim ekran kartım düşük + ben kd ile uğraşmam exp mi alırım.
kardeşim 15 aydır askerim yeni bitirdim geldim 15 aydır da girmedim chara ama banlanmamış bence sorun sende