Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yıldırım DemirÖren Yeter!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bende üyeyim spor türkiye'ye fakat doğru şeyler paylaşmıyor yalan haberdir o
Tek sebebi "Fenerasyon"
Umarım Yalandır Eğer değilse Big Grin
Bir kaç link koyucam yabancı dili iyi olanlar çeviri yapsınlar lütfen

guardian.co.uk/football/2012/may/07/turkish-federation-match-fixing

tagesspiegel.de/sport/wie-weggezaubert-tuerkischer-verband-mildert-strafen-im-manipulationsskandal/6586906.html
(05-07-2012 10:25 PM)batalgazi0 Yazılan: [ -> ]Bir kaç link koyucam yabancı dili iyi olanlar çeviri yapsınlar lütfen

guardian.co.uk/football/2012/may/07/turkish-federation-match-fixing

tagesspiegel.de/sport/wie-weggezaubert-tuerkischer-verband-mildert-strafen-im-manipulationsskandal/6586906.html

alman sayfasında cezaya yorum yapmışlar ingiliz sayfasında adeta yıldırım demiröreni övmüşler gibi geldi bana Big Grin çünkü kara bulutları dağıtan bir karar falan diyor Big Grin
(05-07-2012 08:22 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Onların işine gelmiyor bu yunanlılı itler bize doğuştan bir garizleri varda almanlara ne oluyor onu anlamadım

almanlar itlik yapcak osmanlının sonunuda bunlar getirdi bizimde sonumuz bu itlerden olucak sonunda
Milleti galeyana getirmekten başka hiçbirşey değil. Dün trabzonda olanlar ile bugün bu haberleri paylaşanların ortak amacı futbolu kaos ortamına sürmek.

Bunu söylerken utanıyorum ancak sözüm meclisten dışarı, maalesef bizim koyun halkımızda araştırma yapmadan kim ne derse onun sözünün arkasından gidiyor.

İşte asıl olay budur..
Haber yalan. Konunun kilitlenmesi gerekiyor.
demir ören bizi rezil etti adi adam ya
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler