Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yıldırım DemirÖren Yeter!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
VARAN 1: Almanya Futbol Federasyonu UEFA'dan Türk futbolunun Avrupa'dan tamamen men edilmesi için başvuruda bulundu.

VARAN 2: Yunanistan'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun lisansının iptalini istedi.

VARAN 3: Olympiakos , Panathinaikos, PSG, Basel, Anderlecht kulüpleri Türk takimlariya oynamak istemediklerini UEFA'ya iletti.

TÜRK FUTBOLUNU KATLEDİYORLAR!
oha resmen yok etmek için oğraşıyorlar bizi afedersiniz ama
bunu amaçlıyorlardı en ufak bir hata da olsa bulmaya çalışıyorlardı.
bunları nerden öğrendin en azından link koysaydın...
(05-07-2012 07:16 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]bunları nerden öğrendin en azından link koysaydın...

Aynen. Baktım her yere ama böyle bir açıklama bulamadım yazarsan sevinirim.
Onların işine gelmiyor bu yunanlılı itler bize doğuştan bir garizleri varda almanlara ne oluyor onu anlamadım
(05-07-2012 07:16 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]bunları nerden öğrendin en azından link koysaydın...

Siz Hala Neyin Kafasındasınız Hala Demiröreni mi Savunuyorsunuz Spor Türkiye Den buldum fAcebooktan
(05-07-2012 08:44 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]

Siz Hala Neyin Kafasındasınız Hala Demiröreni mi Savunuyorsunuz Spor Türkiye Den buldum fAcebooktan

bence facebookda felan okuduklarımıza pek inanmayalım çünkü hiç biyerde yok ama olsı muhtemel şeyler yazdığın için bende içimi boşalttım Big Grin
yok abi böyle bi haber yok hiç bi yerde yunan federasyonuna girmek istedim sonuç olarak yunan federasyonunun uefadan ihraç edildiğini öğrendim Big Grin
Cezalar Bi gelsin Ozaman Big Grin
Valla inşallah yalan haberdir
yalan olmasa şuanda tff yönetimi istifa ederdi Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler