Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumu Bırakıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-02-2012 05:36 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Bizi ne kadar da çok çekemeyen varmış Semih sen üzerine alınma herneyse kardeşim hayatında başarılar arada sırada uğra mutlaka .

Çekemeyen değil kardeşim ama dediklerimin tamamen arkadasındayım. Uzun zamandır ben buralardayım. Yorum yapmam sadece gözetler geçerim. Her foruma da girerim. Kiminin eksikleri var kiminin kusurları dediğim gibi dışarıdan yorumda belirttiğim gibi gözüküyorsunuz ''benim gözüme'' göre. Bence bu konuda biraz daha kendinizi aşmanız gerekiyor. Gerek forum takımı, gerek üyeler. Bence önceden beri gerekli olan bir konu açmanız gerekiyor.. O konuda ki içeriğide hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Yetkili - üye sorununu aşmalısınız.
(05-02-2012 05:40 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]
(05-02-2012 05:36 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Bizi ne kadar da çok çekemeyen varmış Semih sen üzerine alınma herneyse kardeşim hayatında başarılar arada sırada uğra mutlaka .

Çekemeyen değil kardeşim ama dediklerimin tamamen arkadasındayım. Uzun zamandır ben buralardayım. Yorum yapmam sadece gözetler geçerim. Her foruma da girerim. Kiminin eksikleri var kiminin kusurları dediğim gibi dışarıdan yorumda belirttiğim gibi gözüküyorsunuz ''benim gözüme'' göre. Bence bu konuda biraz daha kendinizi aşmanız gerekiyor. Gerek forum takımı, gerek üyeler. Bence önceden beri gerekli olan bir konu açmanız gerekiyor.. O konuda ki içeriğide hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Yetkili - üye sorununu aşmalısınız.

Bu senin düşüncen saygı duyuyorum ama işler bildiğiniz gibi değil biz WarrockTR nin gelişmesi için buradayız önümüzde ki günlerde yine bir toplantımız olacak bu konular hakkında ve sonuca bağlanacak...
Üzüldüm ,Hayatında Başarılar Dilerim.victory.gif
Forumda sevdiğim kişilerden birisin gerçekten ayrılmana üzüldüm.
(05-02-2012 04:35 PM)selemeceneme Yazılan: [ -> ]kendini birşey sanan kişiler var o yüzden bu hesabımlada girmeyeceğim bende en iyisi artis artis insanlar geçen konu açtık soru sormak için biri artis artis birşeyler yazmıs hemen dalgaya alıyorlar . en iyisi forumda ne işimiz var hem daha güzel forumlarda var yani. Smile

biri şu adamı tutsun bizim için çok gerekliARTİST
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler