Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumu Bırakıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1-2 Tane arkadaşın tavırlarına göz yumulması vede ortamın iyice gevşemesi zaten soğutmuştu forumdan beni artık Warrock'uda bıraktım Forumdanda tamamen uzaklaşıyorum.
Burada çok iyi arkadaşlıklarım oldu çok kötülerde olmadı değil Hakkınızı Helal edin Benden yana ne Hakkım varsa Helal olsun herneyse Samanyolu TV'ye bağlanmadan Hoşçakal diyorum

Mete,Can,Metin,Burak,Hasan Sizin yeriniz bende ayrı Öm'nize iletişim bilgilerimi attım İnşallah bundan sonrada böyle gider Sonuçta forum Herşey değil

-Konuyu Kitleyecek Arkadaş Öm İle İletişime geçiniz . Kilit ! Yazmasa sevinirim Smile
çok üzüldüm be abim neden bırakıyorsun
Hayatında başarılar...
insanlar neleri bırakmıyor ki sana hayatta başarılar dilerim....
Güle güle dostum.. Arada uğra Smile
Baktımda bana mesaj gelmemiş bekliyorum Big Grin
Şu bi gerçek ki Moderatör kadrosu gözden geçirilmeli...
kendini birşey sanan kişiler var o yüzden bu hesabımlada girmeyeceğim bende en iyisi artis artis insanlar geçen konu açtık soru sormak için biri artis artis birşeyler yazmıs hemen dalgaya alıyorlar . en iyisi forumda ne işimiz var hem daha güzel forumlarda var yani. Smile
(05-02-2012 04:35 PM)selemeceneme Yazılan: [ -> ]kendini birşey sanan kişiler var o yüzden bu hesabımlada girmeyeceğim bende en iyisi artis artis insanlar geçen konu açtık soru sormak için biri artis artis birşeyler yazmıs hemen dalgaya alıyorlar . en iyisi forumda ne işimiz var hem daha güzel forumlarda var yani. Smile

IP den anlamazlar mı sanıyorsun Big Grin
(05-02-2012 04:02 PM)atarespect Yazılan: [ -> ]Şu bi gerçek ki Moderatör kadrosu gözden geçirilmeli...

Her yerde bir çürük elma bulunur. Fakat forum takımında öyle pek sorunlu birini göremiyorum. Hepsi gayet iyi bir şekilde görevini yerine getiriyor. Sadece üyeler sorunlu burada. Üyelerle iş birliği içinde olan bir kaç moderatör var arkadaş mı diyeyim yoksa aynı klanda bulunmuşlarmı diyeyim bilemedim. Kendi çıkarları için çabalıyorlar. Foruma yeni gelmiş biri konu açıyor yardım istiyor. Biri çıkıyor hemen tamam sende kod istemeye geldin, biri saçma sapan yorumlar atıyor. Üyelere böyle mi davranmanız gerekli ? Yada ne bileyim çoğu kişi birbirini takılıyor genelde her gün girerim 3 4 saatte bir bakarım foruma genellikle aynı kişiler aynı yorumlar mevcut. Bana göre bu kadar yakınlaşmakla guruplaşma oluşturmuşlar. Saman altındna su yürütüyorlar. Bunları yazmakla ne kadar haddimi aştığımı bilmiyorum size göre ama dışarıdan böyle görünüyorsunuz.
Bizi ne kadar da çok çekemeyen varmış Semih sen üzerine alınma herneyse kardeşim hayatında başarılar arada sırada uğra mutlaka .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler