Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Büyük Derbi | Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray |
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba Sayın Taraftarlar Big Grin

Dakika 90 büyük derbi sonuçlandı. Maç 2 - 1 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sona eriyor.

Samet kardeşimizin skor tahminleri olarak açtığı konuya " 2 - 1 Fenerbaçe " olarak yorum atmıştım. Skor tuttu keşke iddaa oynasaydım. Big Grin

http://forum.warrocktr.com/Konu-Galatasa...tahminleri --- 4. Mesaj Big Grin ---

Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz. 3 Puan bizimdir. obaaaaa

Goller ;

Fenerbahçe :

17. Dakika : Reto Ziegler

80. Dakika : Stoch

Galatasaray :

67. Dakika : Selçuk İnan
Galatasaray 25 şut
Fenerbahçe 3 şut

Özette Fenere 2 pozisyon verecekler belli ki. Yine şans yine şans, ama Kadıköyde alacağız kupayı, 1 olur 2 olur o iş Smile
fenerden bal akıyor resmen 3 sut 2 gol Smile
Bu saatten sonra tüm ibreler bizden yana .
Çok ballılar fenerliler, Stoch'un golü öncesinde Aydın'ın şutunu zorla kurtardı Volkan.O gol olsa maç biterdi bence. m045.gif
resmen şans başka bişey değil 2. yarı 1 tane şutları var Big Grin aydın girdi maça 5 dk içinde 3 bariz pozisyon kaçırdı
(04-22-2012 09:00 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Galatasaray 25 şut
Fenerbahçe 3 şut

Özette Fenere 2 pozisyon verecekler belli ki. Yine şans yine şans, ama Kadıköyde alacağız kupayı, 1 olur 2 olur o iş Smile

(04-22-2012 09:03 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]fenerden bal akıyor resmen 3 sut 2 gol Smile

(04-22-2012 09:05 PM)k1nq Yazılan: [ -> ]Çok ballılar fenerliler, Stoch'un golü öncesinde Aydın'ın şutunu zorla kurtardı Volkan.O gol olsa maç biterdi bence. m045.gif

Bakıyorum da gelen 5 yorumdan 4'ü Fenerbahçe ballı, şanslı diyor. Bunun neresinde şans anlamadım Smile

Volkan, Aydının golünü zorla kurtarmış olabilir. Kötü şutta değildi hani. Ama bunun kesinlikle şansla alakası yok Smile
Ya Şike Ya Şans Big Grin
(04-22-2012 09:08 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(04-22-2012 09:00 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Galatasaray 25 şut
Fenerbahçe 3 şut

(04-22-2012 09:03 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]fenerden bal akıyor resmen 3 sut 2 gol Smile

(04-22-2012 09:05 PM)k1nq Yazılan: [ -> ]Çok ballılar fenerliler, Stoch'un golü öncesinde Aydın'ın şutunu zorla kurtardı Volkan.O gol olsa maç biterdi bence. m045.gif

Bakıyorum da gelen 5 yorumdan 4'ü Fenerbahçe ballı, şanslı diyor. Bunun neresinde şans anlamadım Smile

Volkan, Aydının golünü zorla kurtarmış olabilir. Kötü şutta değildi hani. Ama bunun kesinlikle şansla alakası yok Smile

3 gelip 2 tane gol atarsan ona biz bal deriz yavrum bu arada galatasaraylı filanda degilim biraz objektif olun Wink
Ona bal denmez beceri denir siz 28 şut attınızda noldu yetenek meselesi ? Wink
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler