04-22-2012, 09:16 PM
04-22-2012, 09:20 PM
Atamayana atarlar sözünün ne kadar doğru olduğunu anladım Önceki konuda 2-1 fener diyodum tahmin tuttu. Ama Galatasaray gercekten iyi oynadı 88 de giren Sabri'nin şutu yürekleri ağza getirdi 

04-22-2012, 09:21 PM
Futbol uğruna yaşanılanların hayatınıza nasıl bir katkısı oluyor? Merak ediyorum!
YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
04-22-2012, 09:21 PM
Lütfen konuyu saptırmayın. 

04-22-2012, 09:23 PM
(04-22-2012 09:21 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Futbol uğruna yaşanılanların hayatınıza nasıl bir katkısı oluyor? Merak ediyorum!
Zevk özgürlüğü vardır. Size göre bir şey ifade etmeyebilir. Ama taraftarlık ayrı bir şeydir.
04-22-2012, 09:26 PM
(04-22-2012 09:21 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Lütfen konuyu saptırmayın.
10'ar dakika ara ile kontrol ediyorum.
04-22-2012, 09:26 PM
25 sut atip 1 gol atan takim kotu olmuyorda 3 sut atp 2 gol atan balmi oluyor?
04-22-2012, 09:30 PM
neyse bir şansımız daha var kadıköyde şampiyon oluruz inşallah ama bizim hakkımızdı yav 

04-22-2012, 09:44 PM
Feneri tebrik etmek gerek Galatasaray'ın 2 hatasını çok iyi değerlendirdiler.
Öncelikle Galatasaray çok iyi top oynadı sezon başında paraya kıyılıp alınmayan forvet oyuncusunun değeri şimdi çok iyi anlaşılmıştır.Forvet,kanat ve sol bek transferleri ile şampiyonlar liginde iyi işler yapacağımıza inanıyorum.Fenerbahçe ise bu futbolla ileriyi pek göremez gibi geliyor nokta transferler ile onlarda seneye şampiyonlar liginde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir.Son maç Kadıköy'de o ana kadar bu yarış devam edecektir kimsenin şüphesi olmasın bu maçın kazananı Lig TV'dir.Biz hala yendik - yenildik diye devam edelim adamlar bizi çok güzel düzüyorlar.
Öncelikle Galatasaray çok iyi top oynadı sezon başında paraya kıyılıp alınmayan forvet oyuncusunun değeri şimdi çok iyi anlaşılmıştır.Forvet,kanat ve sol bek transferleri ile şampiyonlar liginde iyi işler yapacağımıza inanıyorum.Fenerbahçe ise bu futbolla ileriyi pek göremez gibi geliyor nokta transferler ile onlarda seneye şampiyonlar liginde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir.Son maç Kadıköy'de o ana kadar bu yarış devam edecektir kimsenin şüphesi olmasın bu maçın kazananı Lig TV'dir.Biz hala yendik - yenildik diye devam edelim adamlar bizi çok güzel düzüyorlar.
04-22-2012, 10:07 PM
adamların teknir direktörü"FUTBOL ŞANSI BİZDEN YANAYDI" ve "3 PUAN GALATASARAY'IN HAKKIYDI" diyo burda hala şanslı olduklarını kabul etmeyen arkadaşlar var pehhh
aykut hocayı yemin ediyorum tebrik ediyorum adam çok objektif yorum yapti bide maç içinde futbolcular çok dostca mücadele ettiler maçı tamamen fenerin şansı ve galatasarayın beceriksizliğin sonuç bu oldu.
aykut hocayı yemin ediyorum tebrik ediyorum adam çok objektif yorum yapti bide maç içinde futbolcular çok dostca mücadele ettiler maçı tamamen fenerin şansı ve galatasarayın beceriksizliğin sonuç bu oldu.