Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Odası...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(04-22-2012 12:30 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-22-2012 12:24 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Ben ne yaptım len kural dışı bir şey yaptıysam aha gözüm kör olsun şurdan şuraya gidemeyim.

Can, koltuktan kalkamıyorum. İsim benzerliğinden olsa gerek cancağzim :'(
askdjhasjkdhkjasdas

Ahahahaha kahkaha attım, neyseki ev boştu
Alican alemsin ya Big GrinBig Grin
Big Grin Hadi yine oda kuralım
(04-22-2012 10:38 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Big Grin Hadi yine oda kuralım

Odada m24 vs si atılırken pzf ile gelen sendin dimi chair.gifchair.gifchair.gifchair.gifchair.gifchair.gifchair.gifchair.gifAngry
PZF, M24 COLT var diye yazmışsın olm başlıkta. Biliyorsun ki 1 senedir oynamıyordum ve reflekslerim kaybolduğu için pzf ile dağıttım sizi(yani dağıtmaya çalışmakla çalıştım.)
(04-22-2012 12:32 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]PZF, M24 COLT var diye yazmışsın olm başlıkta. Biliyorsun ki 1 senedir oynamıyordum ve reflekslerim kaybolduğu için pzf ile dağıttım sizi(yani dağıtmaya çalışmakla çalıştım.)

Sıra sıra kullanılacaktı onlar chair.gifchair.gifchair.gifchair.gifchair.gif
Bize böyle bi bilgi verilmedi Big Grin
(04-22-2012 12:58 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bize böyle bi bilgi verilmedi Big Grin

Bak yaaa bide utanmadan... laaaaaaaaaaa chair.gifchair.gifchair.gifchair.gifchair.gif
Ne utancam be Big Grin Böle bi bilgi verilmedi bana Big Grin
(04-22-2012 01:40 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ne utancam be Big Grin Böle bi bilgi verilmedi bana Big Grin

Adamın sülalesi raad Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler