Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Odası...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(04-21-2012 11:57 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]
(04-21-2012 11:22 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler mute yedim Sad Pzf + yırmıh
Yani harbiden tebrik ediyorum arkadaşları... İyiki kural koyduk belli itemler var diye... Birisi heavy alır birisin mp5k alır birisi javelin atar... Oda kurmam artık...

Javelin mi ?

[Resim: U3Hoc.gif]

la ne bilim patır kütür bişeyler oldu bi javelin lafı döndü dedim heralde javelindi attıkları Big Grin Dünya başıma yıkıldı sandım nasıl bi ses çıkıyo o silahtan Big GrinBig Grin
[Resim: 4r2r3.jpg]

[Resim: 4r30w.jpg]
Oyuna bugün ilk defa girmeme rağmen Mute yedim Sad Sad
Bir daha girmeyeceğim böyle odalara yahu deli oluyorum 3 kez girdim wtr odasına 3ünde de mute yedim sinan cenabet misin nesin mute yiyip duruyorum sen kurunca len
İlk başta burak baktım bomba filan atıyo m60 la tarıyo bende m202a1 le daldım olay bu Smile
(04-22-2012 12:13 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Bir daha girmeyeceğim böyle odalara yahu deli oluyorum 3 kez girdim wtr odasına 3ünde de mute yedim sinan cenabet misin nesin mute yiyip duruyorum sen kurunca len

Bişey demiyorum... Sinirlendirdiniz beni bu akşam Angry
Ben ne yaptım len kural dışı bir şey yaptıysam aha gözüm kör olsun şurdan şuraya gidemeyim.
(04-22-2012 12:24 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Ben ne yaptım len kural dışı bir şey yaptıysam aha gözüm kör olsun şurdan şuraya gidemeyim.

Sakin Big Grin
(04-22-2012 12:24 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Ben ne yaptım len kural dışı bir şey yaptıysam aha gözüm kör olsun şurdan şuraya gidemeyim.

Can, koltuktan kalkamıyorum. İsim benzerliğinden olsa gerek cancağzim :'(
askdjhasjkdhkjasdas

Burak Kandöker

(04-22-2012 12:30 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]

Can, koltuktan kalkamıyorum. İsim benzerliğinden olsa gerek cancağzim :'(
askdjhasjkdhkjasdas

=D iyiydi
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler