İlk öncelikle konu başlığı bulamadığım için hepinizden tek tek özür diliyorum. Gerçi pek düşünme yeteneğimin olduğunu sanmıyorum şu dakikalarda. Çok öfke , sinir ve pişmanlık içerisindeyim. Nasıl tarif etsem bilemiyorum. Yani kendimi bir hiç gibi hissediyorum şu sıralarda. Yani umursanmadığım zaman böyle hissediyorum. Elimde olsa sabaha kadar gezmek istiyorum yada içip içip sızıp kalmak istiyorum. Şuanda bu havada bu imkansız. Kendime zarar vermek istemiyorum. Nasıl desem rahatlamak istiyorum. Gerçektende biraz rahatlamak istiyorum. Ve sizden nasıl rahatlaya bilirim onu öğrenmek istiyorum. Mesela film izliyim yada müzik dinliyim ama nasıl birşeyler ? Yada başka bir şeylerle ilgileniyim ve şuanda yaptığım gibi saçmalamiyim. İlk öncelikle kafanızı sisirdiğim için hepinizden tek tek özür diliyorum. Kusuruma bakmayın arkadaslarım abilerim kardeslerim
Pencereyi aç ve bağır sonra kapat ve yat bence
Chelsea Barcelona maçını izle
Fight Club izle iyi gelebilir.
Stres topu işini görür

Üstüne ceket giymeden dışarı çık, kollarını açarak manyaklar gibi koş. Rahatlatır, denenmiştir
Havanın kotu olması seni etkilemiş. Bu demektir ki sıkıntılı anlarında kendine yon veremeyip 2. Kisinin sözleriyle hareket etmeyi tercih ediyorsun.
Öncelikle nefes derin derin nefes alarak nabzını kontrol altına alıp, beynine ben iyiyim sinyalleri göndermektir.
Eğer oda içerisinde sana hersey boğucu geliyorsa, bu yağmurlu havada havanın kokusu güzel olur. Bunu icine çekerek rahatlatabilirsin kendini.
Bu işlemi gerçekleştirirken gözlerini kapatabilirsin. Bu Senin konsantreni arttırabilir ve bunu yaşarken çok farklı kelime kullan. Anlamını bilmediğin, ilk defa duydugu ve söylediğin bir kelime üret kafanda. Bunu hep tekrarla. Beynin bu kelimenin anlamını bilmediği icin kendisini otomatik olarak rahatlatacaktir.
Bunu yap. Eminim rahatlayacaksındir
(04-18-2012 11:20 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Havanın kotu olması seni etkilemiş. Bu demektir ki sıkıntılı anlarında kendine yon veremeyip 2. Kisinin sözleriyle hareket etmeyi tercih ediyorsun.
Öncelikle nefes derin derin nefes alarak nabzını kontrol altına alıp, beynine ben iyiyim sinyalleri göndermektir.
Eğer oda içerisinde sana hersey boğucu geliyorsa, bu yağmurlu havada havanın kokusu güzel olur. Bunu icine çekerek rahatlatabilirsin kendini.
Bu işlemi gerçekleştirirken gözlerini kapatabilirsin. Bu Senin konsantreni arttırabilir ve bunu yaşarken çok farklı kelime kullan. Anlamını bilmediğin, ilk defa duydugu ve söylediğin bir kelime üret kafanda. Bunu hep tekrarla. Beynin bu kelimenin anlamını bilmediği icin kendisini otomatik olarak rahatlatacaktir.
Bunu yap. Eminim rahatlayacaksındir
Sıkıntım olmadığı halde ben bile rahatladım.

Telefondan yazdım o postu ve yazarken ıkındım

hızıma yetişemedi telefon ve ben deli oldum