Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ne desem ki
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
totos.gif
Sıkıntınız olduğunda beni bulun hafızlar, insan dilinden anlarım. Boşuna okumuyoruz insan psikoloji kitaplarını (H)
(04-18-2012 11:20 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Havanın kotu olması seni etkilemiş. Bu demektir ki sıkıntılı anlarında kendine yon veremeyip 2. Kisinin sözleriyle hareket etmeyi tercih ediyorsun.
Öncelikle nefes derin derin nefes alarak nabzını kontrol altına alıp, beynine ben iyiyim sinyalleri göndermektir.
Eğer oda içerisinde sana hersey boğucu geliyorsa, bu yağmurlu havada havanın kokusu güzel olur. Bunu icine çekerek rahatlatabilirsin kendini.
Bu işlemi gerçekleştirirken gözlerini kapatabilirsin. Bu Senin konsantreni arttırabilir ve bunu yaşarken çok farklı kelime kullan. Anlamını bilmediğin, ilk defa duydugu ve söylediğin bir kelime üret kafanda. Bunu hep tekrarla. Beynin bu kelimenin anlamını bilmediği icin kendisini otomatik olarak rahatlatacaktir.
Bunu yap. Eminim rahatlayacaksındir

Gerçektende rahatladım. Yazı yazdım. Uydurduğum kelime avujuma idi. Bunu en az 10 dakika boyunca bir kağıda yazdım. Ama avujuma bir anlam tasıyor artık Smile
Avucuma gibi olmuş Big Grin
Atla camdan Big Grin
Git o kafana taktığın şeyi hallet. En iyi rahatlama budur kanımca. Sinir, stres dolduğun kadar rahatlamış ve mutlu olduğunu göreceksin. Kötü sonuçlansa bile Smile
Alicanin dedigini yap veya biraz muzik dinle, yeni seyler dene..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler