Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: See You WarrockTR
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(Son defa)
Merhaba arkadaşlar,

Warrocku 2 ay gibi bir süre önce sürekli hack denilip durduk yere banlanmaktan bıkarak bıraktım.Ondan sonra warrock hariç konulara bakmak için forumda biraz daha durdum.Sonrada başkaları ne yaparsa yapsın uyarı-rep almadığına göre (tek bende olduğuna göre) ve forumda istenmediğime göre (SinanYKSL) forumdan ayrılıcam.Hepiniz kendinize iyi bakın özellikle Star ve Can Doğan gördüğüm en yardımsever,canayakın ve dürüst insanlarsınız.

beyfendi
(04-09-2012 07:00 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ](Son defa)
Merhaba arkadaşlar,

Warrocku 2 ay gibi bir süre önce sürekli hack denilip durduk yere banlanmaktan bıkarak bıraktım.

beyfendi

By. Hayatında başarılar!
Hayatında Basarılar Forumda Kim İstemiyorki Seni onları istememesi önemli değil hem + millet sana hack diyor ve banlanıyorsun nasıl bir iş bu? Anlamadm
"Sinan"dan sonrasını okumadım. Çünkü Sinan kadar bende istemiyorum seni. gerçekte kişiliğini bilmiyorum ama.. Neyse hayatında inşallah başarılı olursun.
millet sana hack diyor ve banlanıyorsun nasıl bir iş bu? Anlamadm

Bende anlamadım Big Grin

bende istemiyorum seni

Sebep?
Güle güle ergen yaratık.
http://forum.warrocktr.com/Konu-Can-Doga...C4%B0lgili

bu konudan sonra benim adımı yazıyorsan yazık sana sen sefil bir yalakasın.
birader nereye gidersin bilmiyorum ama bu forumda seni seven yok o kesin Big Grin
(04-09-2012 07:00 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]forumda istenmediğime göre (SinanYKSL) forumdan ayrılıcam.

beyfendi

[Resim: 48f2d.jpg] beyfendi
(04-09-2012 08:52 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(04-09-2012 07:00 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]forumda istenmediğime göre (SinanYKSL) forumdan ayrılıcam.

beyfendi

[Resim: 48f2d.jpg] beyfendi

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin yere düşürdün lan Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler