(04-09-2012 08:06 PM)Camer Yazılan: [ -> ]http://forum.warrocktr.com/Konu-Can-Doga...C4%B0lgili
bu konudan sonra benim adımı yazıyorsan yazık sana sen sefil bir yalakasın.
Böyle bir yorum yaptığını daha yeni görüyorum. Şuana kadar senin hakkında ne kötü ne de iyi bir şey söyleyemezdim. Ama bu yorumun çok şeyi değiştirdi. Bu foruma üye olduğumdan beri Can'ın hiç bir kusurunu, yanlışını görmedim bundan sonra da görmemin imkanı yok o kadar güveniyorum.
her yerde böyledir, bir güçlü taraf vardır ve bir de ezilen taraf. forumu gerçekten anlamıyorum bu konuda, bir kişinin daha da önemlisi bir insanın üzerine neden bu kadar gidilir? şimdi ordan birisi diyebilir "abuk subuk konular açıyor, yorumlar yapıyor" (ki zaten diyorsunuz) ee yani sırf bu yüzden birisinden nefret edilir mi? takma dostum sen, hayatında başarılar dilerim

(04-09-2012 09:37 PM)Star Yazılan: [ -> ]her yerde böyledir, bir güçlü taraf vardır ve bir de ezilen taraf. forumu gerçekten anlamıyorum bu konuda, bir kişinin daha da önemlisi bir insanın üzerine neden bu kadar gidilir? şimdi ordan birisi diyebilir "abuk subuk konular açıyor, yorumlar yapıyor" (ki zaten diyorsunuz) ee yani sırf bu yüzden birisinden nefret edilir mi? takma dostum sen, hayatında başarılar dilerim 
Burada açıklanmayan şeylerde var Star... Sırf açtığı konular yüzünden kimse bu kadar dışlanmaz zaten emin ol... En azından benim tarafımdan...
O gitmekte özgür onun yerine ben sizi severim

arkadaşım benide kimse sevmez ama bu forumu sevdiğim için duruyorum tamam yaşın küçük,gereksiz konular açıyorsun ama bu yaşta dışlanman çok normal çünkü kafalarımız uymuyor bence bırakma

(04-09-2012 09:37 PM)Star Yazılan: [ -> ]her yerde böyledir, bir güçlü taraf vardır ve bir de ezilen taraf. forumu gerçekten anlamıyorum bu konuda, bir kişinin daha da önemlisi bir insanın üzerine neden bu kadar gidilir? şimdi ordan birisi diyebilir "abuk subuk konular açıyor, yorumlar yapıyor" (ki zaten diyorsunuz) ee yani sırf bu yüzden birisinden nefret edilir mi? takma dostum sen, hayatında başarılar dilerim 
Star benim için bu sözün bile kayda değerdi.Çok teşekkürler