Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dövme(Tattoo) Fiyatı Bilen ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6

Erdem Döşer

yaw söylemez olaydım nerenize kaç santim yaptıracaksanız yaptırın be ! ARTİST
İzin verdiğin için sağol Erdem. beyfendi

Erdem Döşer

Rica Ederim Wink
Yaptıracağın yere, yaptıracağın modele ve modelin detayları gibi bir çok şey dövme fiyatını etkileyen faktörler. İki örnekte ben göstereyim:

İlkini Londra'da yaptırmıştım ve 250 pound vermiş idim. Diğerini Bursa'da işçiliği çok sağlam olan bir tanıdığıma gayet ucuz bir fiyata, 350'ye yaptırmıştım. Smile Ama mesela aynı modeli İstanbul'da bir kaç yer 1.000 küsür lira demişti. Önemli olan dövmeyi yaptırdığın ortamın steril olması ve yapan kişinin yapacağı modeli severek yapması ve işçiliğinin sağlam olması. Wink
(03-27-2012 08:59 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Yaptıracağın yere, yaptıracağın modele ve modelin detayları gibi bir çok şey dövme fiyatını etkileyen faktörler. İki örnekte ben göstereyim:

İlkini Londra'da yaptırmıştım ve 250 pound vermiş idim. Diğerini Bursa'da işçiliği çok sağlam olan bir tanıdığıma gayet ucuz bir fiyata, 350'ye yaptırmıştım. Smile Ama mesela aynı modeli İstanbul'da bir kaç yer 1.000 küsür lira demişti. Önemli olan dövmeyi yaptırdığın ortamın steril olması ve yapan kişinin yapacağı modeli severek yapması ve işçiliğinin sağlam olması. Wink

Çok Teşekkür Ederim Big Grin
Daha güzel yerlere olur Big Grin
(03-27-2012 08:15 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]yaw söylemez olaydım nerenize kaç santim yaptıracaksanız yaptırın be ! ARTİST

Aklıma kötü kötü şeyler geldi...
(03-27-2012 09:44 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]
(03-27-2012 08:15 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]yaw söylemez olaydım nerenize kaç santim yaptıracaksanız yaptırın be ! ARTİST

Aklıma kötü kötü şeyler geldi...

abdesti kaçırmadıysan sorun yok

( 46 yorumu harmanladıktan sonra benimde aklıma bu yorum geldi )
(03-27-2012 03:16 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]Kalıcı dövme için konuşuyorum zaten , seni iyi öpmüşler . Gerçek fiyatı 150 TL

Keşke öpmekle kalsalarmış Big Grin 2600 e motor alınır la Tongue
(03-27-2012 03:07 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ][Resim: 3vkuj.jpg]
Böyle bir dövmem var 2.600TL'ye yaptırmıştım .

Çüş atılırda bu kadar atılmaz
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler