(03-27-2012 06:15 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Abdest geçerli sayılır çünkü abdest alırken su derinin altına değil üstüne temas ediyor. bu dövmeler derinin altında olduğu için ve nihat hatipoğlu gibi bir çok din bilimcinin dediği gibi deri altına yapılan dövmeler abdesti bozmaz ama deri üstüne yapılan (kına yapıştırma vs vs) bozar. Hayır araştırmadan kulakdan dolma bilgilerle yazmayın arkadaş.
Bize bunlarla gelin arkadaş.
(03-27-2012 06:02 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Müslüman değilmisiniz arkadaşlar siz böyle dövme yaptırdığınızda abdestiniz geçerli sayılmıyor . Nasıl bir zevkiniz var anlamış değilim açıkçası .
Ayrıca Sanane Kardeşim Bu Ülkede Hristiyan da Var Müslümanda Herkesin Kendi Seçimi Ben Müslümanım. Ben Bu Dövmeyi Yapıcam Abdest Kabul Oluyor Diye Biliyorum.Ama Bu Günah sa benim günahım Senin DEĞİL.Yani Bu Seni Hiç IRGALAMAZ. Sanki Benim Günahlarımı Sen Üstleniceksinde.
Oldu dövün bide adamı? Bi' dövmediğiniz kaldı laf attı diye. Yanlış biliyormuş öğrenmiş oldu durduk yere tartışmayın.
Ben KEMAL ATATÜRK imzasının dövmesini yaptırdım 15 cm ve 120 TL verdim dostum.
Bu konu kıyamete kadar gider.
-NihatHatipoğlu
(03-27-2012 06:39 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Oldu dövün bide adamı? Bi' dövmediğiniz kaldı laf attı diye. Yanlış biliyormuş öğrenmiş oldu durduk yere tartışmayın.
Kardeşim Kimse Kimsenin Zevkine Laf Söyleyemez.
(03-27-2012 07:14 PM)The HeaDsHoT Yazılan: [ -> ] (03-27-2012 06:39 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Oldu dövün bide adamı? Bi' dövmediğiniz kaldı laf attı diye. Yanlış biliyormuş öğrenmiş oldu durduk yere tartışmayın.
Kardeşim Kimse Kimsenin Zevkine Laf Söyleyemez.
Kardeşim eleştiri insanın doğasında vardır. Dahada uzatma istersen

dövme yaptırmayı sevmiyorum dövmeyide sevmiyorum ama bazıları varki hoşuma gidiyor.Yaptırırmısın diye sorarsanda hayır derim çünkü anlık bir zevktir ve sonra sıkılırsın tanıdığım bir arkadaşım var koluna yaptırmıştı dövmeyi 1 sene geçti aradan çok sıkıldım artık çıkarttırması bile bir mesele birkaç ay kol sargıdamı ne kalıyormuş çıkarttıramıyoda çocuk anlayacağın kaldı öyle
ama ben sıkılmam diyosan yaptır senin zevkindir ona birşey demem

Öyle bir şey ki senin niyetin, içindeki en önemlisidir fakat o dövmeleri yaptırırken vücuda zarar veriyor az da olsa siz onu düşünün Allahın yarattığı vücudu incitmek, ona zarar vermek doğrumu? O vücudunuz bir gün dile geldiğinde onun hesabını nasıl vereceksin Allah katında ? (bu vücuda zarar vermek sadece dövme değildir sigara, alkol vs. gibi kötü alışkanlıklar)
Tamam Kardeşim Daha Uzatmıyorum.