Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yanlış mı Düşünüyorum ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Uzun zamanlardır hep aklımda olan birşeyi sizlere anlatmak istedim.

Çevremde ki kız olsun erkek olsun tüm arkadaşlarım biriyle çıkmayı oyuncak gibi görüyor.Kızlar bana soruyor, Akif sevgilime kaçsam babam beni geri getirebilir mi ? .Birini görüyorlar çook tatlıı vs vs...Hatta bir gün kızlardan biri biz nişanlandık falan dedi yüzük falan takmışlar.1 hafta sonra yeni sevgili yapmış,sordum ne oldu yol verdim dedi gülerek.

Bana ise biriyle çıkmak çok ciddi bi iş gibi geliyo şuana kadar 5 sevgilim oldu ama bunların 3'ü ilk okulda çocuktum yani.

2'si lisede ama bunların bitanesi zorla oldu ve 2 gün sürdü.Ben bu zamana kadar 1 defa sevdim , ve malesefte sevmeye devam ediyorum ..Malesef diyorum çünkü kardeşim bildiğim dostum bildiğim bi arkadaşım bu zamana kadar ki tek sevdiğim kızla aramızı bozup ayrılmamıza neden oldu.Neyse konuya döneyim biriyle çıkmak ,her çıktığına aşkım cicim demek aşkmı o kadar düştümü .Bu tarifi olmayan insanı değiştiriyo dedikleri AŞK bumu !

[Resim: 556625_399495893395470_346008225410904_1...6883_n.jpg]
evcilik oynuyolar olm ne karışıyon sen Big Grin
250Gram için aşkım cicim derim.
Ask bir sudur ic ic kudur derler.
Sonuna kadar katılıyorum bende şu ana kadar 3 kişiyle çıktım 1i iddaa biri zorlamayla diğeride ilkokul aşkıydı. şu anda biriyle çıkıyorum fakat senin gibi olmamak için kimseye söylemiyoruz haftasonları çıkışlarda buluşuyoruz falan. konuna gelirsek haklısın. sanki sevgilisi olmayan ezik çirkin toplumdan dışlanıyormuş gibi düşünülüyor. bizim sınıftanda biri nişanlanmış abi böyle rezillik olmaz ya Big Grin 1 ay sonra ayrıldılar. şimdi kız deli gibi çocuğun peşinden koşuyor neyse. bence sevgili özel bir şey olmalı. arkadaş geliyor "lan iki aydır öpüşmüyorum kız lazım" diyor. biri geliyor "okula yeni ballar gelmiş tadalım bir diyor" Big Grin. ama birazda kızlarda suç var. açık söyleyim banada yapıyorlar bunları gel benle çık dedittirene kadar peşinden düşmüyor etek boyu, hal hareketler vs.. yanlış sen değilsin yanlış onlar.
(03-26-2012 05:55 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Sonuna kadar katılıyorum bende şu ana kadar 3 kişiyle çıktım 1i iddaa biri zorlamayla diğeride ilkokul aşkıydı. şu anda biriyle çıkıyorum fakat senin gibi olmamak için kimseye söylemiyoruz haftasonları çıkışlarda buluşuyoruz falan. konuna gelirsek haklısın. sanki sevgilisi olmayan ezik çirkin toplumdan dışlanıyormuş gibi düşünülüyor. bizim sınıftanda biri nişanlanmış abi böyle rezillik olmaz ya Big Grin 1 ay sonra ayrıldılar. şimdi kız deli gibi çocuğun peşinden koşuyor neyse. bence sevgili özel bir şey olmalı. arkadaş geliyor "lan iki aydır öpüşmüyorum kız lazım" diyor. biri geliyor "okula yeni ballar gelmiş tadalım bir diyor" Big Grin. ama birazda kızlarda suç var. açık söyleyim banada yapıyorlar bunları gel benle çık dedittirene kadar peşinden düşmüyor etek boyu, hal hareketler vs.. yanlış sen değilsin yanlış onlar.

Bak yemin ederim bana bi kız öpüşelim rahat bırakıcam dedi,allahın her günü evine çağırıyor diyor evde nenem var onu odaya kitleriz falan.Kızlarla aram iyidir kız kankalarım kız ayarlamaya çalışır ama istemem.Bundan sonrada kimseylede çıkmam değil beren saat ,adriana lima gelse dönüp bakmam artık.Sen sen ol Mete hiç kimseye söyleme sevgilin olduğunu.Ben çok kötü durumlara düştüm .İçki falan..
Millet çıktığının hesabını yapar, Biz,,,

[Resim: forever-alone_110532.jpg]
Sadece içkiyle kaldıysan iyi Arif Smile
(03-26-2012 05:42 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]250Gram için aşkım cicim derim.

Bu kadarsın olm sen işte Big Grin
(03-26-2012 06:10 PM)antu Yazılan: [ -> ]
(03-26-2012 05:42 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]250Gram için aşkım cicim derim.

Bu kadarsın olm sen işte Big Grin

Senin yapacak başka işin yok mu Alptekin ?
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler