Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yanlış mı Düşünüyorum ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(03-26-2012 06:08 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Sadece içkiyle kaldıysan iyi Arif Smile

Alkol komasına girdim.Bi ara sarhoş olunca bileğimi kesmişim haberim yok ama artık tövbeliyim.Oturduğu yerde bi çocuk yavşadı diye gittim dövdüm.Bide okulundan biri çıkma teklifi etmiş onla uğraşıyorum.
(03-26-2012 06:14 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]
(03-26-2012 06:08 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Sadece içkiyle kaldıysan iyi Arif Smile

Alkol komasına girdim.Bi ara sarhoş olunca bileğimi kesmişim haberim yok ama artık tövbeliyim.Oturduğu yerde bi çocuk yavşadı diye gittim dövdüm.Bide okulundan biri çıkma teklifi etmiş onla uğraşıyorum.

İyi olmuş bıraktığın,sevindim. Ama aklında bulunsun sakın kesme kendini o izleri ömür boyu taşıyacaksın. Bu arada ismin Akif miş. Aklımda Arif diye kalmış kusura bakma. Acaba Arif'in golunü falan mı arıyordum ben Smile
(03-26-2012 06:24 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]
(03-26-2012 06:14 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]

İyi olmuş bıraktığın,sevindim. Ama aklında bulunsun sakın kesme kendini o izleri ömür boyu taşıyacaksın. Bu arada ismin Akif miş. Aklımda Arif diye kalmış kusura bakma. Acaba Arif'in golunü falan mı arıyordum ben Smile

Ne kusuru Şafak abi.Bilmeden kestim zaten yani uyandığımda anladım kesildiğini. Arifin golünü arıyodun beni buldun Big Grin
akif senin ne çektiğini en iyi ben bilirim koçum
Bu 1-2 gün çıkıp ayrılma olayı bi de kızların küfürlü konuşması.Marifet sanıyorlar
Lise 3'de okuyorum şu ana kadar hiç bir kızın peşinden koşmadım... Hiç bir kızla çıkmadım... Kızlar ne kadar uğraşsa da takmam kafama Smile He aşık olmadım mı tabi oldum ama aşık olduğum kız başka alemlerde olunca... Şu lise bitene kadar kızlarla arkadaşlıktan ötesine tövbeliyim Smile
Kızı çok seviyorsun da kendine acımıyor musun hayatta ilk kendin için yaşa Akif sonra sevgilin , ailen için bir kız için içki içip orada , burada sızmak bence mantıksız seversin anlarım bilirim derdini ama yaşadığım için anlatıyorum sonradan anlıyorsun yanlış yaptığını keşke yapmasaydım diyeceksin kızla konuş zorla ama sinirlendirmeden 1 hafta Smile Sonra aran düzelir ben öyle yapıyordum hep kardeşim. Wink
(03-26-2012 06:55 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Lise 3'de okuyorum şu ana kadar hiç bir kızın peşinden koşmadım... Hiç bir kızla çıkmadım... Kızlar ne kadar uğraşsa da takmam kafama Smile He aşık olmadım mı tabi oldum ama aşık olduğum kız başka alemlerde olunca... Şu lise bitene kadar kızlarla arkadaşlıktan ötesine tövbeliyim Smile

Ruh ikizim gibisin hacı Big Grin
Çok derin konular bunlar Big Grin Big Grin
Batuhan , dediğini yapcam kardeşim.Olursa olur,olmazsa birdahada adını bile ağzıma almam.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler