Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: a.k.a rogerthat7
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beta bittikten sonra, War Rock en güzel günlerini yaşar. Eski nickimdi. Ayrıca, beta sslerim formatta gitti, ona üzüldüm ben.

[Resim: y6l3G.jpg]

[Resim: eUst4.jpg]

[Resim: VlFeq.jpg]

Burada l3aggins diye bi' accountta oynuyordum. Kimin accountuydu, unuttum.

[Resim: 2cvrU.png]

-

[Resim: XF9oy.jpg]

GOD!

[Resim: Ws38O.jpg]
Ben warrock betasında yoktum ama ss'lere bakıyorum da böyle kalsa daha mı iyiydi ? Smile
(03-25-2012 02:57 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Ben warrock betasında yoktum ama ss'lere bakıyorum da böyle kalsa daha mı iyiydi ? Smile

Kesinlikle daha iyiydi.
Hem de çoook çook iyiydi Smile O zamanlar Xauen ve cadoro manyaklığım vardı hep oynardım Smile Şimdi marien khali oldu insan değişiyor :/
(03-25-2012 03:01 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Hem de çoook çook iyiydi Smile O zamanlar Xauen ve cadoro manyaklığım vardı hep oynardım Smile Şimdi marien khali oldu insan değişiyor :/

Evet Aynen Bnde Marian Khali Oynuorum Şimdi ...
Bunlar kaç yılının ssleri? ben 2008in ortalarında başlamıştım o zamanlar cidden çok güzeldi Big Grin
eskiden cok iyiymiş oyunTongue
Bunlar bayağı eski fotoğraflar. Şöyle bi' şey var; bu haliyle çok daha iyiydi. Yeni hali oynama isteği bırakmıyor insanda, oyunda çok karışıklık oldu. Eskiden daha kolaydı.
2009 da başlamıştım ben chapter 1 göremedim
Alıntı:Burada l3aggins diye bi' accountta oynuyordum. Kimin accountuydu, unuttum.

l3aqqins'in sahibi de Uğur'du galiba yanlış hatırlamıyorsam.

Bu da NBK odasından bi' kare.

[Resim: tU3rx.png]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler