Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: a.k.a rogerthat7
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Eskiler güzel.
Bende 2008 başlamıştım başladıktan 3 ay sonrada chapter 2 gelmişti hatta ilk dil koreceydi sonra onu düzeltmeye çalışmıştık dün gibi hatırlıyorum o günleri ne güzeldi o zamanlar famas,mp7a1 bilmezdik ak-47 m4a1 en iyi silahlardı bizim için Big Grin
Ben bu oyuna Chapter 1 de baslamıstm Artk Biterken Mi Yeni mi cıktı Tam Hatırlamıyorm
ben başladığımda yanlış hatırlamıyorsam oyun betadan yeni çıkmıştı sonra chapter 1 geldi. sonra bi ara oyun diline birşey oldu bilgisayar ayarlarından ana dili ingilizcemi ne yapıyoduk öyle birşey vardı eskilerden bi bunları hatırlıyorum onun dışında bi gece alberonda 30 adam vurmuştum o zaman benim için çok büyük bir skordu o geceyi unutamıyorum ^^
(03-25-2012 05:05 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]ben başladığımda yanlış hatırlamıyorsam oyun betadan yeni çıkmıştı sonra chapter 1 geldi. sonra bi ara oyun diline birşey oldu bilgisayar ayarlarından ana dili ingilizcemi ne yapıyoduk öyle birşey vardı eskilerden bi bunları hatırlıyorum onun dışında bi gece alberonda 30 adam vurmuştum o zaman benim için çok büyük bir skordu o geceyi unutamıyorum ^^

Senin bahsettiğin beta'dan çok sonrası.Chapter 2'nin gelmesinden bahsediyorsun sen.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler