Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni PX hayalim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Nereden geldi bilmiyorum ama aklımda şöyle bir Px var.
Bir tür bomba olacak ve patladığı yerin 1-2 metrekare (değişebilir bu sayı tabi)yakınındaki tüm mayınları imha edecek. Yani bombanın belli bir uzaklığındaki m14 , flash , claymore vs. etkisiz hale gelecek , hiç atılmamış gibi olacak.

Unutmayın ki G1 bazı şeyleri oyuncuların isteğiyle yapıyor. Yoksa gidip kendilerine servet kazandıran T-Bombu kaldırmazlardı. Aklınıza yattıysa destekleyin gitsin. Over.
lyimis totos.gif
Herkesin bu konu hakkında ticket veya bildirmesi gerekiyor resmi forumda yoksa bir şey olacağını sanmıyorum kolay kolay.
Ooo mw3 ten çalıntı Smile emp gibi bir şey diyorsun sen attığın anda flash falan varsa yerde veya m14 etkisiz hale geliyor.. güzel evet beğendim yaratıcı
(03-23-2012 11:00 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Ooo mw3 ten çalıntı Smile emp gibi bir şey diyorsun sen attığın anda flash falan varsa yerde veya m14 etkisiz hale geliyor.. güzel evet beğendim yaratıcı
Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum Smile
Marien base girişi için diyosun ha Smile
Yaratıcı ve mantıklı.
Tamirciye C4 gelse iyi olur uzaktan kumandalı (: gidip tankın üstüne yapıştırıp patlatırsın veya askerlerin üstünede yapışabilir Big Grin
(03-23-2012 10:35 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Herkesin bu konu hakkında ticket veya bildirmesi gerekiyor resmi forumda yoksa bir şey olacağını sanmıyorum kolay kolay.

bence buna vakit harcayacagımıza toplu halde ticket atip lag olayını düzeltmelerini dilesek nasıl olur acaba?
Oda isimlerine NO-M14-FLASH yazsak yeter. Böyle bir sisteme bile gerek yok. Yeter ki şu lag olayını halletsinler artık.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler