Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni PX hayalim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
mw3 deki emp bomb gibi
Fikrin İyi .. Tongue

Bende Bir KAÇ Tane Düşündüm

1.Bence m14 ve flashın birleşimi bir elle atılan bomba olabilir mesela base gireceksin hasar veren bomb yerine bunu atarak herkezin kör olmasını ve enerjisinin yok olmasını sağlayabilirsin. ( hasar veren bomb ile etki alanı aynı ) İsmini BlindBomb Olarak düşünmüştüm ismi kötü olabilir.

2.Sonra tekrar bomba olarak zehir bombası , attığında etkisi altına giren her kezin 10 snde bir kez canı bir çubuk düşüyor ve bunun etkisini medic box veya medic iğnesi ( unuttum ismini oyunu bıraktığım için ama sanırım kitdi ) yok edebilirsin. (etki alanınıda siz bulun işte Big Grin ) İsmini düşünmedim

3.Son olarak ise şunu düşünmüştüm : Lazer silahı , dürübün eklentisi ile hasarı yüksek olan bir silah minigun'a benzer, ateş etmesi 2 saniyeye yakın sürer ve tek atışta head direk ölüm vücudundan bir tarafına gelirse %75 hasar veren bir silah.Şarjörü 2+2 (yani ilk şarjörü 2 kurşun birde ek olarak 2. şarjör ) Kullanabilen karakterler ise Heavy Tropper . ( buna tam olarak karar veremedim ama en yakını bu geldi siz de düşünün )

İstiyorsanız destek verebilirsiniz sizin kararınız tabi hepsini numaralandırdım istediğiniz varsa ticket atabilirim. Oyunu bıraktım daha yaratıcı fikirlerde sizden gelsin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler