Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SinglePlayer oyun tavsiyeleriniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
İnternetimi kestireceğim bir kaç güne, bilgisayarda online oyun oynayamayacağım artık. Küçük bir 3g modem alabilirim forum vb. ufak işlerim için yaza kadar.

İnternette sık sık kopma yapıyordu, az önce 1.1mb hızı gördü Ss.gif Artık kestirmeye karar verdik ya hızlanır Smile Son demlerinde iyi davranıyor herhalde Smile

Bu süre zarfında oynayabileceğim singleplayer oyun tavsiyelerinizi bekliyorum Smile

İndirdiklerim :

- Skyrim
- Rise of Nations
- NFS The Run
- Assassins Creed Revelations
Bence onlar yeter Smile
Cod Mw3 Süper Birşey Tavsiye Ederim
NFS: Hot Pursuit
sistem yeterse bf3 ve mw3 indir nfs undercover yada hot pursuıt de indir canın sıkılmasın yaza kadar victory.gif yada en iyisi benim gibi photoshop cs5 indir kurcalayarak öğren http://www.photoshopdersleri.net/ bu sitedende bi kaç derslere bak Big Grin
Pes 2012, F1 2011,

Eğer oynamadıysan Crysis'i kesinlikle öneririm. Smile

Asassins Creed benzeri olarak; Prince of Persia oyunlarını indirebilirsin Smile
Assassins Creed serisini bitirmeye çalış hocam hikayeyi anca yakalıyorsun zaten.gta4 oyna hocam zevkli ve hikayeye bağlı kalırsan sürükleyici.
Bıraktım artık oyun oynamayı. Akşamları 1-2 saat PES 2012 oynuyorum, yetiyor. Efsane Ol çok iyi, ilk başlarda sıkıcı gelebilir. Tabii daha sonra sarıyor. Ana Lig falan yapabilirsin. Smile
18 Wheels of Steel Haulin beyfendi
Biliyorum baya eski bir oyun ama POSTAL 2 Süper bir oyun Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler