03-22-2012, 11:17 PM
03-22-2012, 11:35 PM
BF3 MW3 single ları eğlencelidir denemeni tavsiye ederim. Ayrıca eski olsa da Max Payne 2 Red Alert 2 çok iyi oyunlardır. Ayrıca Tomb Raider serisinin Legend ve daha sonraki oyunlarını oynamalısın.
03-23-2012, 12:19 AM
(03-22-2012 11:04 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Mafia II ve L4D2 oynadım. Diğerleri de nasıl oyun biraz açıklasan ?
Google gibi bir nimet var uğraştırıyorsun be Hasan
Oynanış videolarını ekledim. Oyun isimlerine tıklayarak oyun incelemesine bakabilirsinAlan Wake
La Noire
Payday The Heist (videoda online oynanmış ama single modunda farkın yok bundan) (Ek olarak zaman geçirmek için ideal)
The Witcher 2
Saw The Game
Race Drive Grid (Dirt serisi 1 bu 2 sonuçta Codemaster yapımı)
03-23-2012, 01:22 AM
Mass Effect 3'ü indir Rpg olarak en iyi senaryoya sahip oyunlardan ve oyun yaklaşık 40 saat sürüyor diye duydum.
03-23-2012, 07:46 AM
(03-22-2012 09:59 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]İnternetimi kestireceğim bir kaç güne, bilgisayarda online oyun oynayamayacağım artık. Küçük bir 3g modem alabilirim forum vb. ufak işlerim için yaza kadar.
İnternette sık sık kopma yapıyordu, az önce 1.1mb hızı gördüArtık kestirmeye karar verdik ya hızlanır
Son demlerinde iyi davranıyor herhalde
Bu süre zarfında oynayabileceğim singleplayer oyun tavsiyelerinizi bekliyorum
İndirdiklerim :
- Skyrim
- Rise of Nations
- NFS The Run
- Assassins Creed Revelations
lord of the rings war in the north.
Crysis serisi
sniper: Ghost warrior (Çok iyidir bu)
kill zone
yeter bu kadar heralde

03-23-2012, 12:41 PM
Postal 2 diye bir oyunda var. Strateji olarak Shogun 2 - Total War yılın strateji oyunu oldu.Witcher 2 oynamadım ama 1'i oynarsan çok etkilenirsin
mistik olayları seviyorsan eğer , creed'e çok benziyor oynanış olarak.Skyrim'e başlarsan ömründen ömür alır yılın oyunu olduğu kadar var
Arkadaşımın biri kill zone demiş ama pc platformu için kill zone yok diye biliyorum.Torrent varsa ne yap et Max Payne 3'ü bul oynadığın zaman hayatının en zevkli dakikaları olarak hafızana kazınacaktır
Daha mı birşey bulamadın Angry Bird indir ne diyim 
mistik olayları seviyorsan eğer , creed'e çok benziyor oynanış olarak.Skyrim'e başlarsan ömründen ömür alır yılın oyunu olduğu kadar var
Arkadaşımın biri kill zone demiş ama pc platformu için kill zone yok diye biliyorum.Torrent varsa ne yap et Max Payne 3'ü bul oynadığın zaman hayatının en zevkli dakikaları olarak hafızana kazınacaktır
03-23-2012, 02:42 PM
(03-23-2012 12:19 AM)ErayG Yazılan: [ -> ](03-22-2012 11:04 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Mafia II ve L4D2 oynadım. Diğerleri de nasıl oyun biraz açıklasan ?
Google gibi bir nimet var uğraştırıyorsun be HasanOynanış videolarını ekledim. Oyun isimlerine tıklayarak oyun incelemesine bakabilirsin
Ben trailerden bahsetmemiştim, sen oynadın mı nasıl diye sormuştum

(03-23-2012 01:22 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Mass Effect 3'ü indir Rpg olarak en iyi senaryoya sahip oyunlardan ve oyun yaklaşık 40 saat sürüyor diye duydum.
Mass Effect 3 ilk indirdiğim oyundu ama fake çıktı. Sağlam bulursam indireceğim

(03-23-2012 07:46 AM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]lord of the rings war in the north.
Crysis serisi
sniper: Ghost warrior (Çok iyidir bu)
kill zone
yeter bu kadar heralde
Sniper Ghost Warrior u şu eline M4A1 alan yere kadar oynadım. Ondan sonra sıkıldım ( ya da oyun bitti hatırlamıyorum
)(03-23-2012 12:41 PM)antu Yazılan: [ -> ]Postal 2 diye bir oyunda var. Strateji olarak Shogun 2 - Total War yılın strateji oyunu oldu.Witcher 2 oynamadım ama 1'i oynarsan çok etkilenirsinmistik olayları seviyorsan eğer , creed'e çok benziyor oynanış olarak.Skyrim'e başlarsan ömründen ömür alır yılın oyunu olduğu kadar var
Max Payne 3 oynamadım ekledim listeye

03-23-2012, 06:21 PM
Skyrim oyna kesinlikle.Şiddetle tavsiye ediyorum.
Artık kestirmeye karar verdik ya hızlanır