Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SinglePlayer oyun tavsiyeleriniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Minecraft ♥
BF3 MW3 single ları eğlencelidir denemeni tavsiye ederim. Ayrıca eski olsa da Max Payne 2 Red Alert 2 çok iyi oyunlardır. Ayrıca Tomb Raider serisinin Legend ve daha sonraki oyunlarını oynamalısın.
(03-22-2012 11:04 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Mafia II ve L4D2 oynadım. Diğerleri de nasıl oyun biraz açıklasan ? Smile

Google gibi bir nimet var uğraştırıyorsun be Hasan Tongue Oynanış videolarını ekledim. Oyun isimlerine tıklayarak oyun incelemesine bakabilirsin

Alan Wake

La Noire

Payday The Heist (videoda online oynanmış ama single modunda farkın yok bundan) (Ek olarak zaman geçirmek için ideal)

The Witcher 2

Saw The Game

Race Drive Grid (Dirt serisi 1 bu 2 sonuçta Codemaster yapımı)
Mass Effect 3'ü indir Rpg olarak en iyi senaryoya sahip oyunlardan ve oyun yaklaşık 40 saat sürüyor diye duydum.
(03-22-2012 09:59 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]İnternetimi kestireceğim bir kaç güne, bilgisayarda online oyun oynayamayacağım artık. Küçük bir 3g modem alabilirim forum vb. ufak işlerim için yaza kadar.

İnternette sık sık kopma yapıyordu, az önce 1.1mb hızı gördü Ss.gif Artık kestirmeye karar verdik ya hızlanır Smile Son demlerinde iyi davranıyor herhalde Smile

Bu süre zarfında oynayabileceğim singleplayer oyun tavsiyelerinizi bekliyorum Smile

İndirdiklerim :

- Skyrim
- Rise of Nations
- NFS The Run
- Assassins Creed Revelations

lord of the rings war in the north.

Crysis serisi

sniper: Ghost warrior (Çok iyidir bu)

kill zone

yeter bu kadar heralde Smile
Postal 2 diye bir oyunda var. Strateji olarak Shogun 2 - Total War yılın strateji oyunu oldu.Witcher 2 oynamadım ama 1'i oynarsan çok etkilenirsin Smile mistik olayları seviyorsan eğer , creed'e çok benziyor oynanış olarak.Skyrim'e başlarsan ömründen ömür alır yılın oyunu olduğu kadar var Big Grin Arkadaşımın biri kill zone demiş ama pc platformu için kill zone yok diye biliyorum.Torrent varsa ne yap et Max Payne 3'ü bul oynadığın zaman hayatının en zevkli dakikaları olarak hafızana kazınacaktır Smile Daha mı birşey bulamadın Angry Bird indir ne diyim Big Grin
(03-23-2012 12:19 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(03-22-2012 11:04 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Mafia II ve L4D2 oynadım. Diğerleri de nasıl oyun biraz açıklasan ? Smile

Google gibi bir nimet var uğraştırıyorsun be Hasan Tongue Oynanış videolarını ekledim. Oyun isimlerine tıklayarak oyun incelemesine bakabilirsin

Ben trailerden bahsetmemiştim, sen oynadın mı nasıl diye sormuştum Tongue

(03-23-2012 01:22 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Mass Effect 3'ü indir Rpg olarak en iyi senaryoya sahip oyunlardan ve oyun yaklaşık 40 saat sürüyor diye duydum.

Mass Effect 3 ilk indirdiğim oyundu ama fake çıktı. Sağlam bulursam indireceğim Smile

(03-23-2012 07:46 AM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]lord of the rings war in the north.

Crysis serisi

sniper: Ghost warrior (Çok iyidir bu)

kill zone

yeter bu kadar heralde Smile

Sniper Ghost Warrior u şu eline M4A1 alan yere kadar oynadım. Ondan sonra sıkıldım ( ya da oyun bitti hatırlamıyorum Smile )

(03-23-2012 12:41 PM)antu Yazılan: [ -> ]Postal 2 diye bir oyunda var. Strateji olarak Shogun 2 - Total War yılın strateji oyunu oldu.Witcher 2 oynamadım ama 1'i oynarsan çok etkilenirsin Smile mistik olayları seviyorsan eğer , creed'e çok benziyor oynanış olarak.Skyrim'e başlarsan ömründen ömür alır yılın oyunu olduğu kadar var Big Grin Arkadaşımın biri kill zone demiş ama pc platformu için kill zone yok diye biliyorum.Torrent varsa ne yap et Max Payne 3'ü bul oynadığın zaman hayatının en zevkli dakikaları olarak hafızana kazınacaktır Smile Daha mı birşey bulamadın Angry Bird indir ne diyim Big Grin

Max Payne 3 oynamadım ekledim listeye Smile
Skyrim oyna kesinlikle.Şiddetle tavsiye ediyorum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler