03-21-2012, 05:11 PM
Beyler evde tekim mali sıkıntı var spagetti yapıcam önce suyu koyuyorduk kaynadıktan sonra tuz koyuyor muyduk koymuyor muyduk anlatsın biri lütfen açıııımm
tuz kesinlikle koy birde spagettileri ikiye böl yoksa yemesi zor oluyor. 

. İnternetten ararsan bulursun ama ben acılı makarnayı;(03-21-2012 05:18 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]Ahahah. İnternetten ararsan bulursun ama ben acılı makarnayı;
tuzu makarnayı koyar koymaz koy Çünkü tuz koyarsan kaynama sıcaklığı artar ve daha lezzetli çabuk pişer (Bilimsel konuştum sanırım)
Makarna pişince süz.Makarnayı pişirdiğin kaba yağ dök, salça (İstersen acı biber kekik nane pul biber ) koy. Azıcık bekle sonra makarnayı boşalt. Salçayı bol koymayı unutma.
Ben böyle yapıyorum.

(03-21-2012 05:17 PM)antu Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin iyi oyunlar dilerim
(03-21-2012 05:19 PM)antu Yazılan: [ -> ](03-21-2012 05:18 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]Ahahah. İnternetten ararsan bulursun ama ben acılı makarnayı;
tuzu makarnayı koyar koymaz koy Çünkü tuz koyarsan kaynama sıcaklığı artar ve daha lezzetli çabuk pişer (Bilimsel konuştum sanırım)
Makarna pişince süz.Makarnayı pişirdiğin kaba yağ dök, salça (İstersen acı biber kekik nane pul biber ) koy. Azıcık bekle sonra makarnayı boşalt. Salçayı bol koymayı unutma.
Ben böyle yapıyorum.
Ne demişler ; yemeğin salçalısı , kadının kalçalısı dimi?

(03-21-2012 05:19 PM)antu Yazılan: [ -> ](03-21-2012 05:18 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]Ahahah. İnternetten ararsan bulursun ama ben acılı makarnayı;
Ben böyle yapıyorum.

al 2 simit 2 bardak su tamam 

(03-21-2012 05:29 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ](03-21-2012 05:19 PM)antu Yazılan: [ -> ](03-21-2012 05:18 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]Ahahah. İnternetten ararsan bulursun ama ben acılı makarnayı;
Ben böyle yapıyorum.
Ne sapık adamsın Alptekin.

)