Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Spagetti nasıl yapılır? bilen dalsın içeri.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Git beyti ye ARTİST
Bence en iyisi sürekli tuz atmakla uğraşma al tuz ruhu koy çok gelirse yıkarsın spagettiyi süzgeçte Smile
Beyler bimden 8li burger aldım hepsini yedim amma da acıkmışım Big Grin Ammada obur adamım.
(03-21-2012 06:03 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]Bence en iyisi sürekli tuz atmakla uğraşma al tuz ruhu koy çok gelirse yıkarsın spagettiyi süzgeçte Smile

Bırak bırak adam makarna pişirmeyi bilmiyo, ciddiye alıp dediğini yaparsa bi de üstüne kalmasın Big Grin Big Grin
spagettiyi yapana kadar doyarsın zaten suyun kaynaması 1 saat spagettinin pişmesi 2 saat sonra tabağa koy, ye felan derken 3.5 saat geçer.
Sıcak suyu tencereye koy, ardından istediğinde miktarda tuzu kat ve karıştır. 5 dakika sonra makarnanın tencereye yapışmaması için hafif zeytin yağı dök. Daha sonra bir yere geçip otur ve suyun kaynamasını bekle. Ardından makarnayı boşaltıp, hafif sıcaklıkta iyice pişir. Tamamen kıvamına geldikten sonra süz, sosunu hazırla ve midene sun.
Sağolun beyler kendime inanamadım bunu ben mi yaptım diye Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler