Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: inci sözlük misafirlere kapatıldı...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet serkan dün sürpriz bir karar ile sözlüğü misafirlere kapattı. artık hiç bir şekilde mesaj ve başlıklar okunamayacak. bu sürpriz ve doğru kararın altında başka bir anlam buldum. sözlüktede bunun lafı geçiyor. bazı kişiler bunun hedefe ulaşmak için yapılmış taktik olarak düşünüyor ve bencede haklılar. kim bilir belki 1 nisan gecesi tekrar açılır sözlük Wink harun abi next episode desem bazı kişiler mesajı alır Smile
Allah'tan misafir değilim
Mete fazla açık verme istersen... Güzel birşeyler olacak... Hepimiz çok çalışıyoruz bunun için... 3-4 kişi yüzünden herşey mahvolmasın Wink
tamam tamam sustum kızma len Big Grin
Neden Bilmiyorum Ama (Zevk Meselesi) Şu Sözlüklerden Hiç Haz Almıyorum , Pek Birşey Anlamamakla Beraber Ortamları Samimide Gelmiyor Devamlı Bir Küfür İçerisinde , Birbirine Söven Çoluk Çocuk Grubu (Büyük , Saygılı Kişiler Varsa Söz Meclisten Dışarı) Hiç Girmeye Heves Etmedim , " Panpa " , "Reyiz" Gibi Türetilmiş Kelimeler Ben Bunlara İhtiyaç , Gerek Duymuyorum.Ama Daha Cana Yakın Burası Gibi Saygı Çerçevesi Olan Bir Sözlük Kurulursa Neden Gitmiyim Bu Yorumada " Onlarda Seni İstemiyordu" Gibi veya Benzeri Bir Yorum Atmayın Polemiğe Gerek Yok Sadece Görüşümü Belirttim.
(03-19-2012 12:58 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Neden Bilmiyorum Ama (Zevk Meselesi) Şu Sözlüklerden Hiç Haz Almıyorum , Pek Birşey Anlamamakla Beraber Ortamları Samimide Gelmiyor Devamlı Bir Küfür İçerisinde , Birbirine Söven Çoluk Çocuk Grubu (Büyük , Saygılı Kişiler Varsa Söz Meclisten Dışarı) Hiç Girmeye Heves Etmedim , " Panpa " , "Reyiz" Gibi Türetilmiş Kelimeler Ben Bunlara İhtiyaç , Gerek Duymuyorum.Ama Daha Cana Yakın Burası Gibi Saygı Çerçevesi Olan Bir Sözlük Kurulursa Neden Gitmiyim Bu Yorumada " Onlarda Seni İstemiyordu" Gibi veya Benzeri Bir Yorum Atmayın Polemiğe Gerek Yok Sadece Görüşümü Belirttim.

idealleştirdiğin sözlük yanılmıyorsam 1999 yılında kuruldu, adı ekşisözlük
(03-19-2012 12:58 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Neden Bilmiyorum Ama (Zevk Meselesi) Şu Sözlüklerden Hiç Haz Almıyorum , Pek Birşey Anlamamakla Beraber Ortamları Samimide Gelmiyor Devamlı Bir Küfür İçerisinde , Birbirine Söven Çoluk Çocuk Grubu (Büyük , Saygılı Kişiler Varsa Söz Meclisten Dışarı) Hiç Girmeye Heves Etmedim , " Panpa " , "Reyiz" Gibi Türetilmiş Kelimeler Ben Bunlara İhtiyaç , Gerek Duymuyorum.Ama Daha Cana Yakın Burası Gibi Saygı Çerçevesi Olan Bir Sözlük Kurulursa Neden Gitmiyim Bu Yorumada " Onlarda Seni İstemiyordu" Gibi veya Benzeri Bir Yorum Atmayın Polemiğe Gerek Yok Sadece Görüşümü Belirttim.

yazdıklarının hepsine harfiyen katılıyorum herkes birbirinin ailesine küfrediyor.
ekşi varken bu küfür etmek için yaratılan siteye neden gireyim ki.

tanıdığım bir ilkokul dan arkadaşım var kız inci ye takıla taklı bozuldu artık ağzından küfür eksik olmuyor kendini bir b*k sanıyor hiç böyle bir kız değildi inci sözlük adamı çok değiştiriyor bende sevmiyorum orayı.
Tamamen kapatsaymış daha iyi olurmuş aslında..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler