(03-19-2012 08:23 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]tanıdığım bir ilkokul dan arkadaşım var kız inci ye takıla taklı bozuldu artık ağzından küfür eksik olmuyor kendini bir b*k sanıyor hiç böyle bir kız değildi inci sözlük adamı çok değiştiriyor bende sevmiyorum orayı.
Aslında inci kimseyi değiştirmiyor... Bir insanın içinde ne varsa ortaya çıkarıyor sadece... İnsanlar orda günlük hayattaki zorunlulukları olmadan rahatça davranabiliyor... İnci bir insanı değiştirseydi heralde en çok değişen ben olurdum...
İnsan 7 sinde ne ise 70'indede o dur derler içinde varsa illaki bir gün çıkar ortaya.
(03-19-2012 12:58 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Neden Bilmiyorum Ama (Zevk Meselesi) Şu Sözlüklerden Hiç Haz Almıyorum , Pek Birşey Anlamamakla Beraber Ortamları Samimide Gelmiyor Devamlı Bir Küfür İçerisinde , Birbirine Söven Çoluk Çocuk Grubu (Büyük , Saygılı Kişiler Varsa Söz Meclisten Dışarı) Hiç Girmeye Heves Etmedim , " Panpa " , "Reyiz" Gibi Türetilmiş Kelimeler Ben Bunlara İhtiyaç , Gerek Duymuyorum.Ama Daha Cana Yakın Burası Gibi Saygı Çerçevesi Olan Bir Sözlük Kurulursa Neden Gitmiyim Bu Yorumada " Onlarda Seni İstemiyordu" Gibi veya Benzeri Bir Yorum Atmayın Polemiğe Gerek Yok Sadece Görüşümü Belirttim.
Söylemek istedigim herşeyi yazmışın zaten kardeşim ellerine sağlık sonuna kadarda haklısın bide moda olmuş inci sözlükte bişeyler yazan hemen yazar oluyo görüyorum bunu çok facebookta saçma geliyo bana o sözlük işi gücü olmayanların küfür geliştirmek için toplanmış gibi.
(03-19-2012 10:32 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ] (03-19-2012 08:23 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]tanıdığım bir ilkokul dan arkadaşım var kız inci ye takıla taklı bozuldu artık ağzından küfür eksik olmuyor kendini bir b*k sanıyor hiç böyle bir kız değildi inci sözlük adamı çok değiştiriyor bende sevmiyorum orayı.
Aslında inci kimseyi değiştirmiyor... Bir insanın içinde ne varsa ortaya çıkarıyor sadece... İnsanlar orda günlük hayattaki zorunlulukları olmadan rahatça davranabiliyor... İnci bir insanı değiştirseydi heralde en çok değişen ben olurdum...
İnsan değerlidir ve insanlık değerleri her zaman ve her yerde kıymetlidir.
İnsanı ve insanlığa ait değerleri kıymetsizleştirmek için "bağımsız ve dokunulamaz" platformların varlık sebebi olarak lanse edilen özgürlük "saldırı aracı" olarak kullanılamaz.
İfade hürriyeti, şiddet ve nefret anlayışlarını "küfür ve hakaret" şeklinde ortaya sunmak değildir.Olayları ve yeni bir düşünceyi ifade ederken "küfür ve hakaret" içerikli bir bakış açısı geliştirmek, insanlığa ve insanları bir arada tutan değerlere katkı sağlamayacağı gibi, tahammül ve tahayyül edilmesi mümkün olmayan tahribatlara neden olmaktadır.
Bireylerin ve aynı amaca hizmet etmek için bir araya gelen güruhların "kişisel tercihlerini yaşamak ve yaşatmak için küfür sarmalı oluşturmaları" kabullenemez ve engellenecektir.
İnsanlara katkı sunmayan hiç bir oluşuma müsade edilmeyecektir.Özgürlük,bugünün ve gelecek nesillerin "onurlu ve şerefli" yaşama hakkına yönelik bir "saldırı aracı" olarak kullanılamaz ve müsade edilmeyecektir.
Güzide WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.