Sevgili forum yetkilileri sizlerden küçük bir isteğim olacaktı; izninize sığınaraktan.Daha önceki senelerde Türkçe kullanımına daha çok dikkat ediliyordu.Ancak,şu an gözüme çarpan çok büyük hatalar bulunmakta.Bunlardan en belirgin olanı ''v'' yerine ''w'' kullanılması veya ''k'' yerine ''q'' kullanılması.(Bunun mantığını anlayamıyorum,hepsinin telâfuzu farklı,nasıl oluyorda birbirlerinin yerlerine kullanılıyorlar: O da ayrı bir tartışma konusu!)Bununla ilgili bir düzenleme veya bir ceza sistemi getirirseniz güzel dilimiz için daha sağlıklı olacağını düşünmekteyim.
Saygılarımla,Tolga.
hmm, bence güzel bir konuya deginmissin, zaten eski forumda öyleydi

hatta by_sytem den bidefasinda ceza bile yemistim, klavyemde "ı" "yumsak g" yada "$" olmadigi icin, herhalde o de bilmiyordu olmadigini

Forum kuralları henüz hazırlanmadı, bu yüzden uygulayabileceğimiz yönetmelik yok şimdilik bildiğim kadarıyla.Elimizden gelen en kısa sürede bunları halledeceğiz sanıyorum.
Güzel bir konuya değinmişşin.Yazarken çok dikkat ederim bende.
Ayrıca "v" yerine "w" , "k" yerine "q" kullananlarada gıcık oluyorum.
haklısınız tabi ama alışkanlığın da etkisi var bunda.
Alışkanlık dikkat edicegiz (:

güzel bir konuya değinmişsin evet ama el alışkanlığı işte

(01-03-2010 03:32 PM)x6atman Yazılan: [ -> ]hmm, bence güzel bir konuya deginmissin, zaten eski forumda öyleydi 
hatta by_sytem den bidefasinda ceza bile yemistim, klavyemde "ı" "yumsak g" yada "$" olmadigi icin, herhalde o de bilmiyordu olmadigini 
Ne sytem mi =) system olmasın by_system ?
Eski WTR'de Türkçe kullanımı ile ilgili yazı vardı,yenisi hazırlanır umarım.
(01-03-2010 08:20 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Eski WTR'de Türkçe kullanımı ile ilgili yazı vardı,yenisi hazırlanır umarım.
Klavye durumumu biliyorsun , hacet duyulursa yazılacaklar biraz özet geçilsin hazırlarım "bhen"