Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dev Derbi 2-2 Bitti... Yorumları Alayım...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Maçın başlarında Fenerbahçe'nin 4-5 tane atabileceğini düşündüm, fakat sonradan Galatasaray hücumu yönetti. Dostluk kazandı.
(03-18-2012 12:45 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Maçın başlarında Fenerbahçe'nin 4-5 tane atabileceğini düşündüm, fakat sonradan Galatasaray hücumu yönetti. Dostluk kazandı.

Fatih Terim ve Hakan Balta bir gözünü kaybediyordu Smile
(03-17-2012 11:46 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Halukcum ben beraberlige sevinmedim tam tersine son saniyede kaçan gole üzüldüm

Şahsen bende sevinmedim beraberliğe çünkü ilk 20 dakika müthiş oynayan fener bir talimatla nasıl olurda defansa çekilir aynı öyle devam etse belki farka gidecekti aykut kocaman farkı gene ortaya çıktı geçen seneki gibi.
(03-18-2012 01:21 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(03-17-2012 11:46 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Halukcum ben beraberlige sevinmedim tam tersine son saniyede kaçan gole üzüldüm

Şahsen bende sevinmedim beraberliğe çünkü ilk 20 dakika müthiş oynayan fener bir talimatla nasıl olurda defansa çekilir aynı öyle devam etse belki farka gidecekti aykut kocaman farkı gene ortaya çıktı geçen seneki gibi.

aykuta bakıyım dedim de oynattığı bütün takımlar ya küme düşmüş ya da ligden çekilmiş
Fenerin 6-0 yendiği zaman stresten Fatih Terimin Puro içtiği günler nasılda unutuluyor. Smile
gs 7 kişi ile 7-0 yendiği maçı Neden unutuluyor Fbliler Adına ?? Sanki En büyük fark 6-0
(03-18-2012 02:25 AM)ambitious Yazılan: [ -> ]gs 7 kişi ile 7-0 yendiği maçı Neden unutuluyor Fbliler Adına ?? Sanki En büyük fark 6-0

Ali Sami Yen 1909da futbolu bırakıyor 1911de maça çıkıyor bu garip değil mi sence?
(03-18-2012 02:25 AM)ambitious Yazılan: [ -> ]gs 7 kişi ile 7-0 yendiği maçı Neden unutuluyor Fbliler Adına ?? Sanki En büyük fark 6-0

Big Grin Big Grin Çok komiksin photoshop tan ibaret olduğunu bilmiyorsun herhalde Ali Samiyen varmış o zaman kadroda Ali Samiyen yok kadıköyde maç diyor diğer tarafta ali samiyende diyor efendime geleyim 1900 bilmem kaçta bizimkisi 2002 yılında 1900 yılındaki maç mı daha önemli 2002 yılındakimi ? Smile Azıcık araştırmayı öğren aslanım Wink
Şimdide 7-0 'mızımı yediremediniz. Maç fenerlilerin ki gene fakir edebiyatı 15 dk içinde neler yaptık süper oynadık galatasarayı yok ettik öyle gitseydi olsaydı vs vs. Siz bizi 6-0 yendiğinizdede Aziz Yıldırım Sahaya tavuk bacağı gömdürtmüş,büyü yaptırmış mevzuları vardı baştan beri içinize işlemiş şike zaferleriyle avunun siz.
ve son olarak batuhancım 1900de siz bizi 8-0 yenmiş olsanız sizde anlatırdınız olsun biz sizi 8-0 yendik diye.

Son 30 yıl içinde 5 şampiyonluk 7 şampiyonluk sevinci yaşadınız.

Fenerlilerin maç içinde yapmadığı çirkeflik kalmadı tabi yedirememenin verdiği bişey olsa. adamım
ya benim anlamadığım fenerlilerden çok nerdeyse beşiktaşlıların sesi çıkıyo ve ben hangi yüzle konuştuklarını hala anlamıyorum Big Grin neyse fener maçında feneri gene allah korudu başka bişey değil o son pozisyonda ve necatinin bomboş durumda volkanın kucağına atması kırılma noktası bence Big Grin bide fenerli terbiyesizler hiç utanmadan fatih terimin kaşını açtılar 2008 yılında başarı kazandırırken imparator diye sokaklarda bağırdılar kadıköyde 2-0 dan 2-2 maç çevirince kaşını açtılar tam
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler