Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dev Derbi 2-2 Bitti... Yorumları Alayım...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Son pozisyon neydi be. 2. yarı fenerbahçe yoktu zaten. İlk 15 dk nın verdiği gazla oynadılar, yine şans eseri berabere kaldılar. O dönen topda az çıldırmadık
20. dakikadan sonra fenerbahçe geri çekildi galatasaray o kadar pozisyon bulduğu halde yenemedi ya artık bi 10 sene daha yenemez Big Grin
Derbi Şanına yakışam bir maç değildi açıkçası ilk yarı 2 dakika maç durdu 1 dakika uzatma verdi onuda boş verin uzatmayı verdin gs atak yapıyor gol şansı varken maçı bitiriyor bu maçın hakkı beraberlik değildi açıkçası on beş dakkalık bir Fernerbahçe izledim bütün üstünlük rakip takımındı bir daha bu şansı kolay kolay ele geçiremez Maçın hakkı gs nin di
(03-17-2012 11:04 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Beşiktaş'la aralarında ki puan farkı açılmadı en azından iyi oldu bu skor Smile

Gitti Rakii Baluuk : )

Erdem Döşer

Beyuler ilk 20 dakikayı baz alırsak G.Saray ' ı rezil ettik ve ezdik . Ama şu defans sorununu bir çözemedik Elmander ve Hakan Balta ' nın gollerinde Serdar KesiMAL forvetin çarprazında duruyor tam hakim olamıyor rakibine yani maç içinde ahhhh LUGANO ahhhh dedim . Uzun lafın kısası bu sene Tahminim G.saray şampiyon olur bizde bare 2. olup Şampiyonlar ligine gidelim . Ne yalan söylim G.saray hak ediyor şampiyonluğu bu sene adamım
(03-17-2012 11:11 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Mac öncesi fark atariz,maç aninda 6 atariz deyip ,maç sonunda beraberliğe sevinen canliya fenerli denir.

Bu sizin için geçerli değil mi akifcim?

Bu arada güzel maç oldu ama tam bir AYKUT KOCAMAN FACİASI OLDU
Çok kötü Sad
(03-17-2012 11:27 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]Derbi Şanına yakışam bir maç değildi açıkçası ilk yarı 2 dakika maç durdu 1 dakika uzatma verdi onuda boş verin uzatmayı verdin gs atak yapıyor gol şansı varken maçı bitiriyor bu maçın hakkı beraberlik değildi açıkçası on beş dakkalık bir Fernerbahçe izledim bütün üstünlük rakip takımındı bir daha bu şansı kolay kolay ele geçiremez Maçın hakkı gs nin di
(03-17-2012 11:04 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Beşiktaş'la aralarında ki puan farkı açılmadı en azından iyi oldu bu skor Smile

Gitmez bir yere rakı balık. Bekler o bizi Smile
(03-17-2012 11:36 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]
(03-17-2012 11:27 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]Derbi Şanına yakışam bir maç değildi açıkçası ilk yarı 2 dakika maç durdu 1 dakika uzatma verdi onuda boş verin uzatmayı verdin gs atak yapıyor gol şansı varken maçı bitiriyor bu maçın hakkı beraberlik değildi açıkçası on beş dakkalık bir Fernerbahçe izledim bütün üstünlük rakip takımındı bir daha bu şansı kolay kolay ele geçiremez Maçın hakkı gs nin di

Gitmez bir yere rakı balık. Bekler o bizi Smile

Tamam Bu seneki buluşmamız anlaşıldı Keşan tarafları olucak : ) gitti Paracıklarım Tongue
Halukcum ben beraberlige sevinmedim tam tersine son saniyede kaçan gole üzüldüm
Tamamda 2-0 Oldugu zaman dakika daha 15 Galatasaraylılar yine 6-0 Olurmu acaba diye içinden geçirmediler değil Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler