Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tiroid Biyopsisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar Tiroid Biyopsisi oldum bunun sonucu geldi fakat doktorum seminere gitmiş ve 1 hafta yok bu konuda bilgisi olan varsa sonuçları yazıcam Big Grin (sadece bu siteye mi geldin derseniz Big Grin ben birkaç siteden arkadaşlara sordum 1-2 bişey söyleyen var o yüzden Big Grin )
Paylas bakalim sonuclarini ...
Sende zayıflık varmı atakan,aşırı zayıflık veya çok yiyip kilo almıyorum diye doktora gittiysen sana bunu yapmıştır.
Anlamam ama sen Türkiye'de misin hala ?
MAKROSKOPİ: 1-SAĞ LOB:ALKOL FİKSASYONUNDA GÖNDERİLEN 7 ADET YAYMA PREPARAT PAP EA 50 İLE BOYANDI
AYRICA 1 ADET HÜCRE BLOGU OLUŞTURULDU

2- SOL LOBSs.gifAĞ LOB:ALKOL FİKSASYONUNDA GÖNDERİLEN 10 ADET YAYMA PREPARAT PAP EA 50 İLE BOYANDI
AYRICA 2 ADET HÜCRE BLOGU OLUŞTURULDU

MİKROSKOPİ:1-YAYMALARDA TEK TEK VE TEK SIRALI TABAKALAR HALİNDE TİROSİT KÜMELERİ GÖRÜLMEKTEDİR
BUNLAR YAYGIN MONOMORFİZM GÖSTERMEKTEDİR.ARADA SEYREK MAKROFAJKAR KAYDEDİLMEKTE ZEMİNDE İNCE VE KALIN TABAKA ŞEKLİNDE KOLLOİDAL MATERYAL BULUNMAKTADIR
2-TANIDA ÖZETLENMİŞTİR

Lokalizasyon:1-SAĞ LOB,2-SOL LOB NODÜLDEN

TANI:1-BENİGN TİROİD ASPİRATI BULDULAR BENİGN KOLLOİDAL NODÜL İLE UYUMLUDUR
2-SEYREK TİROSİTLER,KAN ELEMANLARI

SOL LOBDAN ALINAN MATERYAL DEĞERLENDİRMEK İÇİN SUBOPTİMALDİR.KLİNİK VE RADYOLOJİK KORELASYONU UYGUN OLUR

Evet Sonuç Bu Kaan
biyopsi ölülere yapılmıyor muydu? Big Grin
Akif Kardeşim Bana Bunu Tiroid Kanserimiyim Değilmiyim Diye Yaptılar

Hasan Kardeşim Ben Amerika'dayım
Mete Kardeşim Tiroid Biyopsisi Yaşıyanlara Yapılır Big Grin
(03-14-2012 09:39 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]biyopsi ölülere yapılmıyor muydu? Big Grin

O otopsi değilmiydi ?
Aynen hee Big Grin Mustafa Doğru Söylüyor Big Grin benimde kafa gitti Big Grin
(03-14-2012 09:39 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]biyopsi ölülere yapılmıyor muydu? Big Grin

otopsi lan o Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler