Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tiroid Biyopsisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(03-14-2012 09:39 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]biyopsi ölülere yapılmıyor muydu? Big Grin

Biyopsi örnek almak amacıyla yapılır.

Senin dediğin otopsi hastanede bi defa girmiştim otopsiye 1-2 foto var elimde atarım istersen .Ama otopsi öncesi var otopsi sırasında çekemedim savcı vardı.

senin sonuçları yarın sana kesin olarak söylerim.Benim kankam doktor esma var aradım yarın getir bakarız dedi facedende mesaj attım.Ben anlasam bişey derdim ama ne desem yalan olur
(03-14-2012 09:39 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]biyopsi ölülere yapılmıyor muydu? Big Grin

[Resim: 161995_378533038841123_1201437664_n.jpg]
Biyopsi vücuttan parça alınmasına denir.
Tiroid Sonuçlarını Endokrin Doktoruna gösterirsen daha sağlıklı olur. ve ayrıca,
Modül boyutlarını yazarsan sana yardımcı olurum Big Grin Big Grin
sol: 21 mm sağ:15 mm Ayrıca Modül Değil Nodül Big Grin
(03-14-2012 10:10 PM)The HeaDsHoT Yazılan: [ -> ]sol: 21 mm sağ:15 mm Ayrıca Modül Değil Nodül Big Grin

Nodül pardon.Ama normal gibi galiba Smile
Bildiğim Kadarıyla 3-5 mm arasında kontrol edilebiliyor patolojiye gittim bu sonuçlarda patoloji sonucu zaten
Tiroid Biyopsisi Sonucundan Birşey bilen olursa bana mesaj atarsa çok sevinirim
Atakan bildiğim kadarıyla iyi huylu nodul kitle olduğunu gösterrir.aynı zamnda ilaç tedavisine başlanır .1 ay sonra tekrar muayene olması gerekir.küçülüp küçülmediğine bakılr
Baya doktor varmış forumda Big Grin
koskoca amerikanyada bir tane doktor bulamadın yani öylemi baboş Big GrinBig Grin
atakan eğer prostatda sorun olsaydı nerden gireceklerini düşünmek bile istemiyorum Big Grin
Talha Kardeşim Ben Doktorumu Bekliyorum Ve Ayağımda 3 çatlak var anlayacağın dışarı çıkamıyorum o yüzden burdan yazıyorum Big Grin En son O geceyi hatırlıyomusun? Big Grin İşte O gecenin sabahında Sabah Sporu Olarak Basket Oynadık Ama Sonra Basket Benimle Oynadı Big Grin Ayağımın Üstüne Yan Düştüm Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler