Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ballistic knife nasıl kullanılır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Biz aile terbiyemizi çok iyi aldık sen merak etme kime nasıl davranacağımızı çok iyi öğrendik ama adam şerefsiz demiş o şahsıyla ilgilidir ama gelipte tüm foruma ablanızı ailenizi bile satın alırım ergenler lafını söylüyor tek bir kişiyede olsa ben yinede lafımı esirgemezdim kaldı ki bu lafın ucu banada dokunuyor. bilmem kaç yaşındaki herif gelmiş ben sizden büyüğüm hepinizi satın alırım bana saygı gösterin diyor. hem sövüp hem savgı beklemesi abes değil mi? adamın hayatı bir kere para üzerine kurulu her haltı parayla yemiş zengin züppesinin teki. biz terbiyemizi tam almışızda o kişi ailesi öğrettiği halde terbiyeyi almamışsa sorun bizde değil koca bir sorun onunla birlikte demektir. sen korumaya devam et biz adamı dışlamaya devam edelim. konuya mesaj yazmayacağım bu tartışma büyümesin.
oğuzmusun nesin bundan sonra sana kemik atılırsa havla kimse seninle uğraşmak istemiyo çünkü birader Big Grin
(03-09-2012 10:24 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]
(03-09-2012 09:51 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]
(03-09-2012 09:39 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]
(03-09-2012 07:52 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]kusura bakma adam olmayanlara yardım etmiyorum Wink

sen adammısın ? cahillik yapmış olabilir hala neyin kafasını yaşıyorsun sen ? yardım etmiyeceksen yorumda yapma kuş beyinli

Bu adam değilmi hepmizi parayla satın alan. ve bu arada sana kemik atan oldumuda her halta atlıyosun yavru ceylan ? adamım

ve beyin giderek uzaklaşır..

(03-09-2012 09:52 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(03-09-2012 09:39 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]
(03-09-2012 07:52 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]kusura bakma adam olmayanlara yardım etmiyorum Wink

sen adammısın ? cahillik yapmış olabilir hala neyin kafasını yaşıyorsun sen ? yardım etmiyeceksen yorumda yapma kuş beyinli

Sana ne oluyor dostum? Durmadan adamı bi korumalar falan, yaw adamı haksız yere koyup bunları yazsalar anlıcam ama, bu kişinin kimseye saygısı yok & durmadan millete laf atıyor & terbiyesizlik sende gaz veriyorsun.

Gaz vermiyorum hocam. Siz kendi yaptığınıza bir baksanız anlıyacaksınız ne yaptığımı. Hepiniz bir olmuşsunuz birbirinizi savunur durumda, şu adamın açtığı konuların hepsine bir bak hep aynı kişiler alay edici, dalga geçer gibi, kalp kırıcı sözler kullanmışsınız benim burda o adamı savunduğum yok savunduğum şey yaptığınız zulüm. Adam durduk yere satın alırım demiyor yok böyle yok şöyle demiyor bir bak arkana neden nasıl olmuş sorun ona göre davranın hitap edin. Bu forum sadece sizin için yok tamam hep forumda takılıyorsunuzdur birbirinizi çok iyi tanıyorsunuzdur da dışarıdan birini yada yeni katılan birine bu tür davranmanız çok yanlış. Böyle sürdükçe benim o adamı savunmam devam edecek yanlış anlamazsan

Oğuz ÖZ Adam deyilse Gelin Başımı KESİN!
Çok Doru Söylüyor.. Öne Adım atmak için geri gitmek lazım!
Ama siz bi grup çete olmuşsunuz bu forumda tamam anlıyorum sizide
Yaptım bende hatalarım Çok, Horhan Babamız NEDEMİŞ ?
Hatasız Kul olmaz.. Bir Hata Yaptık Diye Hep İftira ve Suç Kırıcı Şeylerde Bulunuyorsunuz. ŞükürLer olsunki Sanal Alem Burası, Gerçek bir toplum olsaydı Nasıl davranılıcanı Nerede Yanlış yapılıp yapılmicanı öğretirlerdi size.
Hatayı Bi Başkasında Deyil Kendinizde arayın...

İyi Forumlar.
sen neden y3llow0lf power leveldir diye konu açtın onu bi' açıklada forum nasıl biri olduğunu tekrar görsün Wink
Haksız suçlama yapmayın, kavga etmeyin. İlgisiz mesajlar silinmiştir. Kilit.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler