Ya pardonda Oğuz koruyacağın kişileride düzgün seçmelisin kimse 2 3 hakarete tüm forumun anasına babasına hakaret aşağılayıcı söz veya küfür edemez özür bile dilemedi herkeste bu şahsa gerektiği gibi davranıyorum
Balistic knife nasıl kullanılır diye sordu adam kavga başlattınız kapatın şu konuyu kavga çıkcak aralarında cevapta aldı adam
(03-09-2012 11:12 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Ya pardonda Oğuz koruyacağın kişileride düzgün seçmelisin kimse 2 3 hakarete tüm forumun anasına babasına hakaret aşağılayıcı söz veya küfür edemez özür bile dilemedi herkeste bu şahsa gerektiği gibi davranıyorum
Zamanında bana yapılan haksızlıkta kimse korumadı herkes bildiğini okudu o yüzden kafanız almıyor sanırım. Daha geçen gün adamın teki şerefsiz dedi eğer ben deseydim onu bu forumda ban yerdim

o yüzden kafanızın basmadığı işlere burnunuzu sokmayın. Resmen birlik olmuşsunuz, örgüt kurmuşsunuz

Adamla dalga geçmeyi bırakın normal sıradan bir üye oda sizin gibi, benim gibi. Yardım istediğinde yardım edin yada etmeyin fakat etmeyip te daha da kötü yorumlar yaparak aşağılamayın adamı. Sana yapılmasını istemiyorsan bir başkasına da yapmayacaksın. Git babandan az terbiye öğren.. Gerçekten boş cahil kafalara laf anlatılmıyor demek istediğimden çok farklı yere çekiyorsunuz konuyu. Ben yorum yapmasam da konuyu hep takip ederim tüm forumları vaktimi böyle harcıyorum çünkü. Hep aynı kişiler, aynı yorumlar, hikayeler o yüzden daha fazla masal okumayın. Kimin ne olduğunu, kimin ne b*k yediğini, kendimde dahil çok iyi biliyorum o yüzden uzatmayın.
Ama bir konuda anlaşalım bu adam konu açtıkça konunun içinde aşağılayıcı yorum oldukça bende yaparım yorum, ifade ederim kendimi. Merak etmeyin satın almadı beni parası yetmemiş demek ki tanımıyorum kendisini de sizde tanımadığınız gibi.
-Bir oyun oynanıyor bir oyun ki kimin kime çalıştığı hiç belli değil
Sen önce terbiyesizlik yapma seni ve senin gibileri neden sevmiyorlar veya sen böyle hissediyorsun çok açık "ve dostum sen nereden çıktın ? çıktığın yere geri dön" işte bu senin ne mal olduğunu gösterir
Birde sen karışıyorsun konuya ben karışamıyorum sen kendini ne sanıyorsun ayıptır sorması?
Seni kendi sözünle rezil ediyorum "Git babandan az terbiye öğren.."