Normalde açmazdım ama forumda büyükler var bilirler. Beyler 2 senedir sakalı traş makinasıyla alıyorum orda sorun yok fakat yanaktaki kıl mı diyim tüy mü diyim uzamaya ve görüntü kirliliği yapmaya başladı. Önceleri cımbızla alıyordum fakat çok olmaya başladılar. Berbere sordum ne yaparsan yap genede kalınlaşıp uzar dedi. Son 3 4 keredir gittiğimde yanaktaki tüyleri yaktırıyorum. Sorum şudur bu tüylerin uzamasını veya kalınlaşmasını yavaşlatacak bir yöntem var mı? Teşekkür ediyorum

bende o sorun bayabi var banada berberim çıkar demişti bende korktum doktora gittim doktor lazerle yaptır bidaha çıkmaz dedi.ha çıkarmışta çok az atıyorum 100 tane kıl varsa orsa 10 tane çıkar dedi

bakalım yaz gelsin 10 seans giderim heralde

lazer epilasyon 10 seansa gerek yok 3 5 arası bitiriyorlarda masrafsız olanı var mıdır ki?

Vallahi bende 5-10 tane çıkıyo kalın ve siyah onlarıda cımbızla alıyorum

abi uzaktan hadi neyse pek belli olmuyor aynada yakından bakınca kendimi mağara adamı gibi hissediyorum

Vur gillete ile arkoyu bişeycik kalmaz ^^
(03-04-2012 11:31 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]abi uzaktan hadi neyse pek belli olmuyor aynada yakından bakınca kendimi mağara adamı gibi hissediyorum 
Zaten öylesin.
Şaka maka lazer epilasyon ile yapılıyormuş, ben de allahtan yok öyle bir sorun şu anda düzgün çıkıyor

traş makinesi ile almaya devam et. benim gibi 17-18 yaşlarında jilet vurursan, mağara adamı gibi gezersin.
Kirli sakal rules ama.
Güzel bir sorun

bendede gecen sene vardı söyle tüy gibi hafif siyah yani tüyün sakala dönüştüğü sakalımsılardan vardı Dedim eninde sonunda çıkacak bunlardan kurtuluş yok vurdum jileti şimdi yanak bölgemde tüy çıkmıyor 5-10 tel sakal çıkıyor onuda cımbızla alıyorum şu sakal hizam tam belli olsun lazer epilasyonu yaptırmayı düşünüyorum Sen bi cildiyeye(dermatoloji) git bi öğren onlar daha net çözüm söyler
Yaş 17 bu arada