Ya hiç çıkmasaydı? Köse falan olsaydın, bu yönü hiç düşündün mü? Sen şimdi o 3-5 tüyü hiç takma, yaşın ilerledikçe düzelecektir.
Erkek dediğin kıllı olur zaten.Takma kafaya köse olmak hiç istemezdin dimi.Ben 13 yaşında vurmuştum jilet sakal ve bıyıklara şimdi 17ye giricem kötü bi yanını görmedim

(03-05-2012 12:07 AM)Gargamel Yazılan: [ -> ]Erkek dediğin kıllı olur zaten.Takma kafaya köse olmak hiç istemezdin dimi.Ben 13 yaşında vurmuştum jilet sakal ve bıyıklara şimdi 17ye giricem kötü bi yanını görmedim 
13 yaşında sakal mı, hacı sen ergenliğe kaç yaşında girdin?
(03-04-2012 10:45 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Normalde açmazdım ama forumda büyükler var bilirler. Beyler 2 senedir sakalı traş makinasıyla alıyorum orda sorun yok fakat yanaktaki kıl mı diyim tüy mü diyim uzamaya ve görüntü kirliliği yapmaya başladı. Önceleri cımbızla alıyordum fakat çok olmaya başladılar. Berbere sordum ne yaparsan yap genede kalınlaşıp uzar dedi. Son 3 4 keredir gittiğimde yanaktaki tüyleri yaktırıyorum. Sorum şudur bu tüylerin uzamasını veya kalınlaşmasını yavaşlatacak bir yöntem var mı? Teşekkür ediyorum 
Bu gayet normaldir ama artıyorsa ve sıkıntı yaratıyorsa senin için bioder yada benzeri organik ve sadece tüy dökücü kullanılabilir

ama lazer ve biomar gibi kalıcı şeylere bulaşmamak lazım çokda sağlıklı olacağına inanmıyorum.
http://www.botanikecza.com/index.php?p=l...r+T%FCyler
Bi bak istersen ama biomara fazla rabet etme yeni çıkan bi ürün sonuçda 5 yıl geçmeden böyle şeyler alıp kullanmak bence doğru değil.
Yattığımda 3 kişi yazmıştı oha dedim

İlgi ve alakanıza teşekkür ediyorum önerilerinizi dikkate alıcam. Teşekkür ediyorum hepinize

Mete erkek dediğin kıllı olur top gibi gezmektense.(sözüm meclisten dışarı (

Makine ile alanlarda hep bu sorun var fakat ben şimdiye kadar bir kere bile makine kullanmadım hep jiletle kestim halada jiletle kesiyorum 1 tane bile öyle sorunum olmadı.