Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yanaktaki tüy sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(03-04-2012 11:57 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Güzel bir sorun Smile bendede gecen sene vardı söyle tüy gibi hafif siyah yani tüyün sakala dönüştüğü sakalımsılardan vardı Dedim eninde sonunda çıkacak bunlardan kurtuluş yok vurdum jileti şimdi yanak bölgemde tüy çıkmıyor 5-10 tel sakal çıkıyor onuda cımbızla alıyorum şu sakal hizam tam belli olsun lazer epilasyonu yaptırmayı düşünüyorum Sen bi cildiyeye(dermatoloji) git bi öğren onlar daha net çözüm söyler

Yaş 17 bu arada

Ortalama Yaşlar 17 Sanırım Smile Bende 17 , Mete de Sanırım Öyle Birşey Smile Böyle Gidiyor Sanırım Smile Smile
Ya hiç çıkmasaydı? Köse falan olsaydın, bu yönü hiç düşündün mü? Sen şimdi o 3-5 tüyü hiç takma, yaşın ilerledikçe düzelecektir.
Erkek dediğin kıllı olur zaten.Takma kafaya köse olmak hiç istemezdin dimi.Ben 13 yaşında vurmuştum jilet sakal ve bıyıklara şimdi 17ye giricem kötü bi yanını görmedim ARTİST
(03-05-2012 12:07 AM)Gargamel Yazılan: [ -> ]Erkek dediğin kıllı olur zaten.Takma kafaya köse olmak hiç istemezdin dimi.Ben 13 yaşında vurmuştum jilet sakal ve bıyıklara şimdi 17ye giricem kötü bi yanını görmedim ARTİST

13 yaşında sakal mı, hacı sen ergenliğe kaç yaşında girdin?
(03-05-2012 12:14 AM)Star Yazılan: [ -> ]
(03-05-2012 12:07 AM)Gargamel Yazılan: [ -> ]Erkek dediğin kıllı olur zaten.Takma kafaya köse olmak hiç istemezdin dimi.Ben 13 yaşında vurmuştum jilet sakal ve bıyıklara şimdi 17ye giricem kötü bi yanını görmedim ARTİST

13 yaşında sakal mı, hacı sen ergenliğe kaç yaşında girdin?

Ana Rahmi Big Grin
bendede var Big Grin
(03-04-2012 10:45 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Normalde açmazdım ama forumda büyükler var bilirler. Beyler 2 senedir sakalı traş makinasıyla alıyorum orda sorun yok fakat yanaktaki kıl mı diyim tüy mü diyim uzamaya ve görüntü kirliliği yapmaya başladı. Önceleri cımbızla alıyordum fakat çok olmaya başladılar. Berbere sordum ne yaparsan yap genede kalınlaşıp uzar dedi. Son 3 4 keredir gittiğimde yanaktaki tüyleri yaktırıyorum. Sorum şudur bu tüylerin uzamasını veya kalınlaşmasını yavaşlatacak bir yöntem var mı? Teşekkür ediyorum Smile

Bu gayet normaldir ama artıyorsa ve sıkıntı yaratıyorsa senin için bioder yada benzeri organik ve sadece tüy dökücü kullanılabilir Smile ama lazer ve biomar gibi kalıcı şeylere bulaşmamak lazım çokda sağlıklı olacağına inanmıyorum.

http://www.botanikecza.com/index.php?p=l...r+T%FCyler

Bi bak istersen ama biomara fazla rabet etme yeni çıkan bi ürün sonuçda 5 yıl geçmeden böyle şeyler alıp kullanmak bence doğru değil.
Yattığımda 3 kişi yazmıştı oha dedim Big Grin İlgi ve alakanıza teşekkür ediyorum önerilerinizi dikkate alıcam. Teşekkür ediyorum hepinize Smile
Mete erkek dediğin kıllı olur top gibi gezmektense.(sözüm meclisten dışarı (Smile
Makine ile alanlarda hep bu sorun var fakat ben şimdiye kadar bir kere bile makine kullanmadım hep jiletle kestim halada jiletle kesiyorum 1 tane bile öyle sorunum olmadı.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler