Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nedir bu TW olayı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Selamlar,

Oyuna uzun zamandır girmiyordum, bu TW olayları falan çıkmış. Oyuna yeni başlayan oyuncular şüphelendikleri herkesten TW istiyorlar, hayırdır? Eskiden TW falan yoktu, millet birbirine hacker falan demezdi. Sizler hacker olmayan kişileri bile hacker diye yargılayıp TW istiyorsunuz. Bu işler yalan işler arkadaşlar, siz oyununuza bakın. TW falan çözüm değildir, sen o kişinin hacker olduğunu öğrendin diyelim, ne olacak? Başın göğe mi erişecek? Eskileri özlüyoruz, gerçekten.

Saygılar,
Volkan
Klasik olacak ama ; Warrock eskiden çok daha güzeldi...
Hacker diyen oyuncu kötü oyuncudur her zaman (Benim tabirim ile) söylemeyeceğim clan ismini ama başka bir forumda takılıyorlar her odalarında girdiğimde ' Hack - Tw ver ' gibi laflar ediyorlar ve küfürlerde cabası. Kişiliksiz , terbiyesiz insanların teki işte muhattap olmayacaksın. Tw olayı ise kimseye tw vermeyeceksin arkadaşım o kim oluyor da tw alıyor senden allah aşkına sallayın gitsin.
Volkancım hoşgeldin kardeşim ben sana tv olayını kendi sözlerimle açıklayım!

Tv: vurulmayı yediremeyip kendini profesyonel hissedip karşıdakini ezme sanan veletlerin ergen beynini tatmin etme olayıdır
Önceden Güzel Güzel Hack Diyende Olmazdı.
Sakın verme , gecen temiz bi oyun cıkardım adam hack yapıyor dedi bana benden TW istedi bende verdim biraz baktı ondan cıktı küfür etmeye basladı yine ne oldugunu anlamadım..Kısaca demek istedigim sana ilk basta direk hack suclaması atan adama TW versen bile yine seni sinirlendircek laflar bulur.

Eskiden bence hackler daha beterdi acayip bi hack vardı durmadan granade atıyolardı kalktı allahtan, simdi akıllandılar sadece gps chams no spread falan acıyorlar. Simdikiler cok yüzsüz ama Smile
hocam iş kolay hiç birşey yazmayacaksın bu kadar söver söver susar karşılık vermemek için zor tutuyorsun kendini ama bi süre sonra okuyup geçiyorsun
(03-03-2012 06:34 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]Volkancım hoşgeldin kardeşim ben sana tv olayını kendi sözlerimle açıklayım!

Tv: vurulmayı yediremeyip kendini profesyonel hissedip karşıdakini ezme sanan veletlerin ergen beynini tatmin etme olayıdır

hay ağzına sağlık Big GrinBig GrinBig Grin
(03-03-2012 06:20 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Selamlar,

Oyuna uzun zamandır girmiyordum, bu TW olayları falan çıkmış. Oyuna yeni başlayan oyuncular şüphelendikleri herkesten TW istiyorlar, hayırdır? Eskiden TW falan yoktu, millet birbirine hacker falan demezdi. Sizler hacker olmayan kişileri bile hacker diye yargılayıp TW istiyorsunuz. Bu işler yalan işler arkadaşlar, siz oyununuza bakın. TW falan çözüm değildir, sen o kişinin hacker olduğunu öğrendin diyelim, ne olacak? Başın göğe mi erişecek? Eskileri özlüyoruz, gerçekten.

Saygılar,
Volkan

Eskiden adam vurunca kimse şu hack bu hack olduğu yeri tahmin edin wall hack falan demezlerdi. oyun o zaman oynanırdı şimdi giriyorum bir adam vuruyosun hemen küfür kıyamet oyuna yeni başlayanlar bozdu dengeyi aga
(03-03-2012 06:34 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]Volkancım hoşgeldin kardeşim ben sana tv olayını kendi sözlerimle açıklayım!

Son derece haklısın hocam. Hoş buldum bu arada. Smile

(03-03-2012 06:41 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Sakın verme , gecen temiz bi oyun cıkardım adam hack yapıyor dedi bana benden TW istedi bende verdim biraz baktı ondan cıktı küfür etmeye basladı yine ne oldugunu anlamadım..Kısaca demek istedigim sana ilk basta direk hack suclaması atan adama TW versen bile yine seni sinirlendircek laflar bulur.

Eskiden bence hackler daha beterdi acayip bi hack vardı durmadan granade atıyolardı kalktı allahtan, simdi akıllandılar sadece gps chams no spread falan acıyorlar. Simdikiler cok yüzsüz ama Smile

Ben bilgisayara TW yüklemeye tenezzül etmem, uğraşamam. Artık WR çoluk çocuğun oyuncağı olmuş.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler