(03-03-2012 06:25 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Klasik olacak ama ; Warrock eskiden çok daha güzeldi...
kesinlikle katılıyorm şimdi ilk el team yapsan yada 3adam alsan direk wh oluyorsun
Sürekli yeni bi' psikoloji içerisinde warrock oyuncuları.İster istemez kendilerini kontrol edemiyorlar.
İlk yıllarda "hll" derlerdi, ileriki zamanlarda "hack", sonrasında "TeamViewer" son olarakta "overclock" muhabbeti çıktı ortaya.Sırf bu yüzden MvP'den ayrılıp oyuna sık girmemeyi planladım bi' kaç kez.Clandan bi' kaç arkadaşımın üzerine buralardayım hala.Çok karşılaşır olduk bu durumlarla.Artık eski oyuncular dahi kendini kontrol edemez oldu.
Toplumsal baskı sağolsun.Gülüp geçmek en iyisi.
Normal odaya girmemek en iyisi.
İnsanlar sınırları aştılar artık. Biz eskiden oynadığımızda tanımadığımız adam bile biz birini vurduğumuzda helal derdi, şimdi ki oyuncuların etmediği küfür kalmıyor. Siz nasıl oyuncularsınız yahu? Siz gidip ilk önce terbiye dersi görün, daha sonra WR oynarsınız. Bacak kadar çocuk küfrediyor, daha ne diyeyim.
Kısacası oyunda dostluk falan kalmamış arkadaşlar.
Yenilince hemen sinirlenme. Az medeni ol tebrik etmesini bil. sözü aklıma geldi

Tw olayına gelirsek oyunun çoluk cocuk dolmuş olduğunun göstergesidir. Hack yyyy Tw ver lan *** vb.
bugun tw istediler overclock dedim hack dedi lag olabilirim dedim hack dediler tw ver
ölü taklidi edin gidiyorlar
birde diyin hack değilsem charini vercenmi susuyorlar ben denedim

Gülüp geçeceksin.
TW eğer zorunlu birşey olsa Warrock'u yüklerken ''TeamWiever Yükle'' gibi bir seçenek olurdu.
Arkadaşların da dediği gibi yeni nesil böyle eğer bu saçmalıkları duymak istemiyorsan , güzel bir clana katılacaksın.Arkadaş ortamı ile güzel bir oyun oynayacaksın.
benimde oyundaki adım llbalboall bilen bilir belki bende bırakalı çok olmuştu tekrardan başladım girdim normal oynuyorum. herkes tw ver tw ver diyor. hiç biri çıkıpta demiyorki oyun açıkken twden neye bakacaksın? hadi onuda bırak tw 3d destekliyormu bunları düşünün. bu küçük insanlara tw yi kim öğrettiyse aferin ona ne diyim yani.
her vurulan hack diyor. benim bilgisayarım 1gb ramı var warrock harici msn açsam bile kasıyorki adamlar demiş tw aç ta gönder

bu yüzden ben 35- levellere tw değil cevap bile vermiyorum sizde benim yaptığımı yapın iyi günler.
Oyuna ilk başladığım zaman geldi aklıma hacker dediklerinde hesabımın çalınacagını düşünmüştüm odadan kaçmıştım tw nin ne oldugunu bende bilmezdim medix box gibi bişey sanardım tw ver diyenlerin sonra ögrendım ne oldugunu

Bide Bunlara Yasın kac Desen 19-20-21-22-24-26 felan diyorlar kaç yıldır oynuosn Desen 3 yıl 4 yıl betadan beri oynuyorm derler hep bole cevaplar veriyorlar sanki cocuk kandırıyorlar.