Artık herhangi bir şekilde hile kullanımından banlanan bir oyuncunun klanınında kapatılması mümkün.
Bu sadık ve dürüst klan liderleri için ne anlama geliyor?
- Klanınıza dahil edeceğiniz oyuncuların gerçekten dürüst ve legal oyuncular olduklarından emin olun.Hile kullanan bir üyeniz yüzünden klanınız kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir.Bu sizin dikkatinize ve özeninize bağlı.Artık liderler gerçek bir lider gibi takımından sorumlu olacak.
Klanı kapatılan lider neden kapatıldığını nasıl öğrenir?
- Klan liderleri klanları kapatıldığında bilet sistemi üzerinden Müşteri Hizmetleri ile temasa geçerek klanının neden kapatıldığını öğrenebilir.Fakat hangi oyuncu yüzünden klanın kapatıldığı bilgisi oyuncuya verilmez.
Daha fazla bilgi için Resmi Forumları takip edin.
http://forums.gamersfirst.com/topic/2608...apatlacak/
konuyu banlanan kişinin klanıda banlanıcak diye anladım. neden böyle yapıldı ki
Mantıklı ..
Bilgi için teşekkür ederiz abicim ..
Klanlarda ki oyuncuları iyi seçip hack oranını azaltmak için yapılmış bir şey galiba

En son hack kullanıp banlanan oyuncuların charları açılıp üstüne pre +250 k dinar dağıtılırken ben ve benim gibi para verip pre + silah alan bir çok arkadaşım enayi yerine koyulurken klanıma aldırdığım biri yüzünden klanı kapatacaklar???
Saçma... Göz dağı vermekse amaçları eğer hack kullanan onca oyuncu var girip banlayıp bidaha açmasınlar. Ama oyuncu kalmıyor :=) Dolayısıyla para kazanamıyorlar.
Para kazanmak istiyorlarsa şu oyunda ki serverı değiştirsinler. Bi düzeltip bi bozuyorlar. Tmm anlıyoruz bu oyuna birbirimizin bağlantısından bağlanıyoruz ancak bütün lag oyuncuları atsak bile serverın lagından oyun berbat bi halde. Bunları düzeltseler yeterli. Birçok eski oyuncu yine bu tarz oyunlar oynuyorlar. Çok daha basitini ve görüntü kalitesi az olan oyunları. Sebep ? Lag yok diye. Hack bile zaman geliyor çekiliyor. Atıyorsun olup bitiyor. Vip hackse çık diyorsun tw istiyorsun oda olmadı gelme arkadaş diyorsun. Ama serverın lagına da mı oyuncular çözüm bulacak ?
(03-03-2012 12:47 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]konuyu banlanan kişinin klanıda banlanıcak diye anladım. neden böyle yapıldı ki
Hileye karşı çözüm aradıkları için böyle bir şey düşünmüşlerdir
hack kullanan lavuğu söylesinlerki bizde kovalım saçmalığa bakarmısın sen klan ile uğraş lavuğun biri gelsin hack açsın pat klan kapandı klanla konuş ben hack açmadım ee ğlum kimse hack açmadıysa bu klan niye kapandı

Fazla clan kalmaz o zaman

Bir kişinin pisliğinin tüm clana mal olması saçma.
Kimse klana giremez artık. Klanlar 3-4 dosttan oluşur.