Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hile Yapan Klanlar Kapatılacak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(03-03-2012 02:48 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(03-03-2012 02:25 AM)TolgaCevik Yazılan: [ -> ]Çözüm bulunmaz ne yaparsanız yapın. K2 ile devam ederse oyun böyle devam eder. Başka bir şiretin alması lazım bu oyunu.

Gamersfirst APB Reloaded oyununuda satın aldı bak oyunda hack cogalmıs diyolardı.

hack e yine çözüm bulamazlar ama böyle rezil bir durumda olmaz bu oyun.
Ben oynamıyorum artık ama keşke zamanında gelseydi çok iyi birşey zaten eski elemanlar hile yapmaz yapanlarda alır nasipini yaşasın kötülük Smile
Sonra clan tekrar aktif olur ve bütün üyelerine dinar ve premium yüklenir.Wink
(03-03-2012 03:11 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]Sonra clan tekrar aktif olur ve bütün üyelerine dinar ve premium yüklenir.Wink

Bu sefer g1 de verebilirler. Smile
Biraz saçma çünkü clandaki oyuncunun hack olup olmadığını nasıl anlayacağız.
clan sayısı çok artacak ve 3-4 veya 1-2 kişiden oluşacak artık beyler ben söyliyeyim.tabi gamersfirst in clanla ilgili itemler çıkaracağını düşünürsek bu yaptıkları hiç de şaşırtıcı değil Big Grin
Düşündümde bu olay yeni clan sisteminin bir parçası olabilir. Maçlar sonucunda bir sıralama olacak belli ödüller verilcek. Maçlardada hileyi engellemek için böyle birşey yapılmış olabilir. Mantıklı..
Sadece Türkiye değil de, neden Yunanistan ile ortak sunucu kullanıyoruz anlamış değilim. Oyunu iki gündür oynuyorum sürekli takılmalar oluyor, adama ateş ediyorum yarım saat sonra ölüyor, üstüne beni de öldürüyor.

- Bu çalışma gayet mantıklı.
Gayet güzel bir uygulama Smile
lider hackerse diğerlerine noolcak Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler