Merhaba beyler aldığım karara göre her gün birilerinin ahlaksız fotolarını koyucam ki o ahlaksızlıkları bir daha yapmasınlar...
Bu resimde r0qqie nin rezilliğini görüyoruz. ve varan 2...
bu resimde ise kendini pro olarak nitelendiren adi herif m4xirunnerin insanları nasıl aşağıladığını görüyoruz.
bu sslerdeki r0qqie 73 level, m4xirunner ise 48 level..
demek ki neymiş, adamlık levelle değilmiş...
GÜNAYDIN TÜRKİYE

Kendi takımında olduğu halde bu adi hackerı neden atmadığını sorabilir miyim? Yoksa o sen misin?
Yada sen niye ssleri tam koymuyorsun
Bence sen maxi sin ve hackersın. Bir açıklama yap yoksa forumdan çuff olacaksın.
O resimlerin full halini koy hemen.
kardeşim biliyorum o şerefsizi ayrıca çok küfürbaz ama ben atamazdım orda. burda ifşa etmem daha mantıklı değil mi? bir de maxisin felan diyorlar tamam maxiyim banla o zaman ayıp oluyor
O resimin aslını koy kardeşim. 2 resmin de hadi
kardeşm artık koyamam resmi kırptığım için geri kalan kısım yok oldu screenshot bölümünde de sadece yazı kısmı gözüküyor. ben daha net görünür diye sadece yazı bölümünü kırptum ve ekstra bişey yaptım yani. hack damgası yiyeceğimi bilsem yapmazdım. artık sslerim tam boyutunda olacak.
Yönetici arkadaşlarım, biraz abarttınız gibi geldi.Adam öylesine koymuş.Zaten kendisi hileci olsa koyacağını sanmam.
Bir dahakine ifşa yapılacaksa adam gibi yapılsın, yarısını keserek, küçülterek bir de hack olan birinin odasında edilen lafları çekerek bu ifşa olmuyor. M4xirunner gibi bir şerefsizin odasında edilmiş 2 hakareti bize gösteriyorsun. Az bile laf etmişler ben zamanında çok daha ağır laflar ettim hepsini de sonuna kadar hak ediyor. Madem bu kadar laf eden var bir doğruluk da var ortada sen halen o adamla veya o adam kimse artık devam ediyorsan oynamaya yazıklar olsun. Bir zahmet oylama başlat ve "y" tuşuna basmayı bil. Bir daha böyle bir konu açılırsa konunuz forumdan silinecektir.