Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şu Terbiyesizlere Bak Hele !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bak kardeşim beni anlayamıyorsun benim o adamı atmam çok zor malum leveli yüksek. büyük ihtimalle o beni atardı. biraz bunları göz önüne almak lazım...
Resmin aslı olmadığına göre ss yi alanın kim olduğunu merak ettim dogrusu
levelle ne alakası var atma işinin ben bikere dürbün açarken 76 lvl adamı attım odadan ve 16 leveldim
(03-01-2012 05:43 PM)Tarık Özkan Yazılan: [ -> ]kardeşm artık koyamam resmi kırptığım için geri kalan kısım yok oldu screenshot bölümünde de sadece yazı kısmı gözüküyor. ben daha net görünür diye sadece yazı bölümünü kırptum ve ekstra bişey yaptım yani. hack damgası yiyeceğimi bilsem yapmazdım. artık sslerim tam boyutunda olacak.

Hayatımda böyle saçma savunma görmedim. Bizi kendin mi sandın? Resimleri ss dosyasından alıyosun painte atıyorsun hangi prog. ise kırptıktan sonra kayıt için başka bir yere kayıt edersin yiyorsa koy o ssleri Smile
(03-01-2012 05:43 PM)Tarık Özkan Yazılan: [ -> ]kardeşm artık koyamam resmi kırptığım için geri kalan kısım yok oldu screenshot bölümünde de sadece yazı kısmı gözüküyor. ben daha net görünür diye sadece yazı bölümünü kırptum ve ekstra bişey yaptım yani. hack damgası yiyeceğimi bilsem yapmazdım. artık sslerim tam boyutunda olacak.
1-) xairhawk'ı kendince ifşa ederken ss yarımdı o zamanda yazılar oyunda göründüğü gibi hiçbir büyütme yoktu burda da yok.

2-) Sen eğer m4xirunner değilsen SS'yi tam koy. Kırpma yaparken eğer üstüne kayıt ettiysen mümkünse burda ifşa yapma, git senin gibilerinin takıldığı sitelerde yap.

Git şimdi kumda oyna m4xirunner olmadığını kanıtla sonra gel burda ifşa yap.
r0qqie tanırım adı ömer tsde felan konusuyoruz bos bosuna solememiştir hala hack olan maxiyi atmıyorsanız dayanamayıp solemiştir Evet Neden ATmadınız m4xi yi He?
(03-01-2012 06:01 PM)Tarık Özkan Yazılan: [ -> ]bak kardeşim beni anlayamıyorsun benim o adamı atmam çok zor malum leveli yüksek. büyük ihtimalle o beni atardı. biraz bunları göz önüne almak lazım...

işte korkuyorsunuz adam sizi yicek dğeil ya kimmiş o m4xi
ricardoda köpege yalakalık yapıyor
Maxirunner hack açıp oynayan sonrada proyum diye geçinen biri her adam vurduğunda dalga geçiyor milletle
evet aynısını banada yapmıstı
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler