Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Olimpiakos-Galatasaray M.park
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(03-01-2012 06:46 PM)ambitious Yazılan: [ -> ]Ya Sadece Maç Bilgileri Verdim olay SAvasa Gidecek Buri Karıstırma ortalıgı Galatasaray yok fransaaya yardım etmiş felan

yaa sen fenevlilere bakma onlara kalsa türkiyedeki tüm takımları gevurlar kurdu bir tek fenevi türkler kurdu Big Grin hayallerle yaşamaya devam Big Grin
Fenevli işte Ne yapsa yeridir Smile
Fenerbahçe -Galatasaray-Beşiktaş ve diğerleri hepsi bizim takımımız ve Avrupa kupalarında en nefret ettiğimiz takım bile olsa onlar ülkemizi temsil edecek bizim onların arkasında olup desteklememiz gerekir.Maçın saatini verdi arkadaş hemen aranızda kavga çıkardınız
(03-01-2012 06:48 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(03-01-2012 04:52 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]PAOK ile Beşiktaş'ın güzel bi' olayı vardır. Aris taraftarları Beşiktaşlı taraftarlara ve basketbolculara saldırırken, PAOK taraftarı Thessaloniki'den geliyor ve tüm Aris taraftarlarını yere yığıyor. Biz de, PAOK'un renkleri de Siyah-Beyaz olduğu için ve Yunanistan'ın en ateşli taraftarları olduğu için 'dostluk' kararı alıyoruz.

Alıntı:Trabzonspor - CSKA Moskova maçında Rusya bayrağı açan Fenerbahçeliler'den, Olympiakos - Galatasaray maçındaYunanistan bayrağı açmalarını bekleyebilir miyiz? Elbette bekleyebiliriz.

Kalbimiz seninle Galatasaray.

Bunlar arasındaki çelişkiye bak ya Allah için Big Grin hala gülüyorum Big Grin üstteki alıntıda diyor ki Paokla dostluk kararı aldık altta fenerliler yunan bayrağı açar diyor heeey yavrum hey

Burada çelişki falan yok. Yazımı düzgün oku, ondan sonra beni eleştir. Eleştirmeye kaptırıpta beynini geliştirmeyi de unutma.

Sen gülmeye devam et koçum. Biz PAOK ile dost takımız, dost ülke değil. Ne zaman gördün Beşiktaş tribünlerinde dalgalanan bi' Yunanistan bayrağı. Ama ben sizin tribünlerde gördüm, hem de çok.

CSKA Moskova nerede? Fenerbahçe nerede? Ne alakası var bu iki takımın, ne geçmiş, ne olayı var?

Ama bakın ki, Beşiktaş ile Aris taraftarının düşmanlığı, PAOK ile dostluğu var.

[Resim: fb-taraftar-cska-41845_501.jpg]
(03-01-2012 01:26 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]
(03-01-2012 11:38 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Trabzonspor - CSKA Moskova maçında Rusya bayrağı açan Fenerbahçeliler'den, Olympiakos - Galatasaray maçındaYunanistan bayrağı açmalarını bekleyebilir miyiz? Elbette bekleyebiliriz.

Adam haklı.En basit geçen Psv maçında gördük Trabzon yenilince fenerlilerin sevincini.

Sen ve senin gibi aklı yarım gerizekalı insanlar olaya bu şekilde bakar Haksız yere kim Avrupa Ligine gidemedi bizim yerimize kim gitti Fenerbahçeli olmayan bilemez bu duyguyu şimdi kesin sesinizi işinize bakın
(03-01-2012 09:11 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]
(03-01-2012 01:26 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]
(03-01-2012 11:38 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Trabzonspor - CSKA Moskova maçında Rusya bayrağı açan Fenerbahçeliler'den, Olympiakos - Galatasaray maçındaYunanistan bayrağı açmalarını bekleyebilir miyiz? Elbette bekleyebiliriz.

Adam haklı.En basit geçen Psv maçında gördük Trabzon yenilince fenerlilerin sevincini.

Sen ve senin gibi aklı yarım gerizekalı insanlar olaya bu şekilde bakar Haksız yere kim Avrupa Ligine gidemedi bizim yerimize kim gitti Fenerbahçeli olmayan bilemez bu duyguyu şimdi kesin sesinizi işinize bakın

Senin ananı çatur çutur sikerim şike yaparken aklı nerdeydi o asker kaçağı başkanının he şikeden tescilli takımın pavalı köpekleri
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler