Umarım Beğenirsiniz Arkadaşlar

1 ve 2 . Slot Rezalet Biliyorum

Fakat İtem Almam İçin Yer Yokdu Ve Silme Durumunda Kaldım

İyi , Kötü Yöndeki Görüşlerinizi Bekliyorum
![[Resim: 307j7.jpg]](http://c1202.hizliresim.com/u/t/307j7.jpg)
Baya bir para harcamışsın.
Ben şunu hep merak etmişimdir. 1 karakterde 3 4 silah ne işiniz var bence bir karaktere 2 slot hariç 2 silah pekala yetiyor daha ekstra masraf edip neden silah alıyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz babanızmı zengin para cebinizde kıpraşıyormu anlamıyorum sizleri anlamıyorum
bu sözlerimide yalnış anlamasın ergen ve ergenliğe adım atacak gençlik

(02-25-2012 04:58 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]Ben şunu hep merak etmişimdir. 1 karakterde 3 4 silah ne işiniz var bence bir karaktere 2 slot hariç 2 silah pekala yetiyor daha ekstra masraf edip neden silah alıyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz babanızmı zengin para cebinizde kıpraşıyormu anlamıyorum sizleri anlamıyorum
Benden çok yaşayacaksın
Benim anlamadığım şu abi tek karakter dizsene be güzel kardeşim ben senin yerinde olsam medic ve engineer dizerim zaten 2side aynı silahları kullanıyor buda bir avantaj hea dersenki ben istemem o zaman assult diz ne bilim yani tek branş diz hepsini hevesini ala ala kullanamıyacaksinki sonra bi bakmışşısın hepsi gitmiş yani mantıklı hareket edin beyler git 3-4 aylık famas al ki şuan ucuz yanınada xm8 ve m60 ını al oda 3-4 ay hem sonra her ay her ay parada harcamassın öyle değilmi beyler
(02-25-2012 04:58 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]Ben şunu hep merak etmişimdir. 1 karakterde 3 4 silah ne işiniz var bence bir karaktere 2 slot hariç 2 silah pekala yetiyor daha ekstra masraf edip neden silah alıyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz babanızmı zengin para cebinizde kıpraşıyormu anlamıyorum sizleri anlamıyorum
Kardeşim Babam ne Zengin nede para fazla geliyor sorun orda değil zevk meselesi ben dolu görmek istiyorum dolduruyorum sorun yok benim için ben para biriktirip birden alan biriyim bana gayet yetiyor.Kısacası zevk meselesi
Gerek yok bu kadar masrafa.Al bi famas retail oyna istediğin kadar . En azından bi kere masraf yapmış olursun
Bu oyun bu kadar edermi düşün bi bakalım babanın alın terini sen bu kadar rahat rahat harcayabiliyon helal bro
Bu kadar para vereceğine git 130TL'ye 1 kereliğine Mw3 veya BF3 Al rahat rahat oyna Hack yok Silah dinar derdin yok rahatı o zaman yaşa :=)
Bi oyuna bu kadar para saçma. Sonuçta süreli itemler