Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 1-2 Yeni Oyuncak Aldımda :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-25-2012 05:59 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Bu oyun bu kadar edermi düşün bi bakalım babanın alın terini sen bu kadar rahat rahat harcayabiliyon helal bro
Bu kadar para vereceğine git 130TL'ye 1 kereliğine Mw3 veya BF3 Al rahat rahat oyna Hack yok Silah dinar derdin yok rahatı o zaman yaşa :=)

Ahh Dostum Dediğin Nerdeee Smile Şu Bilgisayar Toplama İşini Bir Halletsem Gerisi Gelicekde Smile Bu Pc İle Bişey Olmaz... Smile
snıper branşı berbat acıkcası 5 ve 8 e gerek bıle yok dıgerlerı ıdare eder ama eksık.Sonuc olarak eylenmene bak victory.gif beyfendi
Bence para israfı. Bu Classların hepsini oynuyormusun ? Oynuyorsan tamam bişey demiceğim fakat bu kadar para harcadın bence her gün en az 3 saat ayırmalısın. Bu benim yorumum git yap demiyorum. Neyse hayırlısıSmile
yav adamın üstüne gitmeyin almış artık bize hayır olsun demek düşer Big Grin
Call Of Duty Modern Warfare 3 falan al online üzerinden oyna derim bende warrock'u bırakmayı düşünüyorum. Kendime ekran kartı alayım warrock u kesin bırakırım GTA 4 - GTA LİBERTY CİTY - MW3 - BF3 online oynamaya başlarım.
(02-25-2012 04:58 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]Ben şunu hep merak etmişimdir. 1 karakterde 3 4 silah ne işiniz var bence bir karaktere 2 slot hariç 2 silah pekala yetiyor daha ekstra masraf edip neden silah alıyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz babanızmı zengin para cebinizde kıpraşıyormu anlamıyorum sizleri anlamıyorum

bu sözlerimide yalnış anlamasın ergen ve ergenliğe adım atacak gençlik m045.gif
Arkadaş item almış ve bizlere göstermek istemiş bu kadar tepki vermen anlamsız
(02-25-2012 08:15 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]
(02-25-2012 04:58 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]Ben şunu hep merak etmişimdir. 1 karakterde 3 4 silah ne işiniz var bence bir karaktere 2 slot hariç 2 silah pekala yetiyor daha ekstra masraf edip neden silah alıyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz babanızmı zengin para cebinizde kıpraşıyormu anlamıyorum sizleri anlamıyorum

bu sözlerimide yalnış anlamasın ergen ve ergenliğe adım atacak gençlik m045.gif
Arkadaş item almış ve bizlere göstermek istemiş bu kadar tepki vermen anlamsız

Tepki demeyelimde uyarı diyelim para kazanmak kolay değil kardeşim belki sizler hayata daha adım atmadığınızdan böyle rahat harcıyorsunuz para kazanmanın zorluğunu yaşamış olsa bu kadar serbest ve gelişi güzel harcamazdı ben kimseye yalnış birşey demiyorum belki benim bu sözlerim ağır gelecek ama doğrusu bu yapacak birşey yok.dinimizde "israf haramdır"
diye birşey var bunlara verilen para israftan başka birşey değil tamam oynuyorsun 1 adet premium alırsın gerisini dinar ile emeklerinle yapabilirsin.
Abi Neyin Kafasındasınız Bu Parayı Harcaması Sizi İlgilendirmez Onu İlgilendirir Üstüne Gitmeyin
Aynen tamamen zevk mesela o karakterden sıkılınca dierine geçiş yapmak gibisi yok Big Grin
inanamak zor bence Big Grin bide normal cephanelikten teker teker cekte bakalım ozaman Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler