02-24-2012, 09:21 PM
arkadaşlar öncelikle bunu Mete Han kardeşimden aldıgımı belirteyimde aynı konu vardı demeyin
benım ıcın gercekten cok önemli o patch dolarkenki atmosfer ne kadar fazla sürerse o kadar zevk alıyorum varsın 250 mb olsun 1 gb olsun ne farkeder merak sonuçta ve bunu forumda daha cok ksıı duysun haberiniz olsun diye yazırayorum ( alıntı yapıyorum
)
evet esas konum
yeni patch (3-5 gün)
+Hero mod 3 günlüğüne gelecek.
+Zombi moda marien haritası gelicek.
+Dual ak-47 gelecek.
+Dual aw50f gelicek.
+Yeni mod gelecek daha doğrusu zombi moda eklenti gelicek artık sizde zombi olabileceksiniz!
+2 Yeni silah gelicek.
+Cqc yeni harita gelicek.
-Bu gece ise pazar alanındaki indirimler kalkacak.
+Yeni patch ile hs kaldırıkıp yeni bir program gelicek.
+Platinium premium gelecek. Özelliklerini daha önce açıklmıştım.
bunlar 4-5 gün içinde olacak tahmini 250mblık büyük bir patch olacak. Gelecek özellikler fazla ve ağır olduğu için normal bakım süresinden 5 saat kadar uzun sürecek. Ilk günlerde biraz kasma olacak bunun içinde daha sonra ayrıca bir patch gelecek. Şimdilik bu kadar.
Tüm oyuncularımıza iyi oyunlar dileriz.
WarRock Türk takımı.
Alıntı : http://forum.warrocktr.com/Konu-Yeni-Pat...z1nKBUmOM4
Warrock Türkiye Destek Platformu
benım ıcın gercekten cok önemli o patch dolarkenki atmosfer ne kadar fazla sürerse o kadar zevk alıyorum varsın 250 mb olsun 1 gb olsun ne farkeder merak sonuçta ve bunu forumda daha cok ksıı duysun haberiniz olsun diye yazırayorum ( alıntı yapıyorum
)evet esas konum
yeni patch (3-5 gün)
+Hero mod 3 günlüğüne gelecek.
+Zombi moda marien haritası gelicek.
+Dual ak-47 gelecek.
+Dual aw50f gelicek.
+Yeni mod gelecek daha doğrusu zombi moda eklenti gelicek artık sizde zombi olabileceksiniz!
+2 Yeni silah gelicek.
+Cqc yeni harita gelicek.
-Bu gece ise pazar alanındaki indirimler kalkacak.
+Yeni patch ile hs kaldırıkıp yeni bir program gelicek.
+Platinium premium gelecek. Özelliklerini daha önce açıklmıştım.
bunlar 4-5 gün içinde olacak tahmini 250mblık büyük bir patch olacak. Gelecek özellikler fazla ve ağır olduğu için normal bakım süresinden 5 saat kadar uzun sürecek. Ilk günlerde biraz kasma olacak bunun içinde daha sonra ayrıca bir patch gelecek. Şimdilik bu kadar.
Tüm oyuncularımıza iyi oyunlar dileriz.
WarRock Türk takımı.
Alıntı : http://forum.warrocktr.com/Konu-Yeni-Pat...z1nKBUmOM4
Warrock Türkiye Destek Platformu