Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bakın çok önemli
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
arkadaşlar öncelikle bunu Mete Han kardeşimden aldıgımı belirteyimde aynı konu vardı demeyin Smile
benım ıcın gercekten cok önemli o patch dolarkenki atmosfer ne kadar fazla sürerse o kadar zevk alıyorum varsın 250 mb olsun 1 gb olsun ne farkeder merak sonuçta ve bunu forumda daha cok ksıı duysun haberiniz olsun diye yazırayorum ( alıntı yapıyorum Smile )

evet esas konum

yeni patch (3-5 gün)

+Hero mod 3 günlüğüne gelecek.
+Zombi moda marien haritası gelicek.
+Dual ak-47 gelecek.
+Dual aw50f gelicek.
+Yeni mod gelecek daha doğrusu zombi moda eklenti gelicek artık sizde zombi olabileceksiniz!
+2 Yeni silah gelicek.
+Cqc yeni harita gelicek.
-Bu gece ise pazar alanındaki indirimler kalkacak.
+Yeni patch ile hs kaldırıkıp yeni bir program gelicek.
+Platinium premium gelecek. Özelliklerini daha önce açıklmıştım.

bunlar 4-5 gün içinde olacak tahmini 250mblık büyük bir patch olacak. Gelecek özellikler fazla ve ağır olduğu için normal bakım süresinden 5 saat kadar uzun sürecek. Ilk günlerde biraz kasma olacak bunun içinde daha sonra ayrıca bir patch gelecek. Şimdilik bu kadar.
Tüm oyuncularımıza iyi oyunlar dileriz.
WarRock Türk takımı.

Alıntı : http://forum.warrocktr.com/Konu-Yeni-Pat...z1nKBUmOM4
Warrock Türkiye Destek Platformu
Emin misin?
eminim kardeş görmüyorsun heralde mete han kardeşimize sor istersen Smile
Forumda gördüm orda hs kalıcak hic degisiklik olmıcak diyordu
linkini verebilirmisin ?
linkini verebilirmisin ?
Dalga geçtiğini anlamadın mı?
beyler amerikanın uydurması bunlar inanmayın Big GrinBig Grin
şu konunun 2 sayfasına bir bakın bakayım dalgamı gerçiyorum yoksa bazı akıllılarmı anlayamıyorlar hele şükür cok geri oldugumuz anlaşıldı hiç mi görmedin dual ak47 kaçış modu falan cahil seni Smile

Yeni Patch Ne Zaman Gelicek <<< konu
şu konunun 2 sayfasına bir bakın bakayım dalgamı gerçiyorum yoksa bazı akıllılarmı anlayamıyorlar hele şükür cok geri oldugumuz anlaşıldı hiç mi görmedin dual ak47 kaçış modu falan cahil seni Smile

Yeni Patch Ne Zaman Gelicek <<< konu
Bunlar Amerika'nın Oyunları..
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler