kim morarcak gorcez kardeşim ben kesin olarak 3-4 5-6 gun bilmiyorum o yüzden yazdım hayır anlayamayacak kadar akıllıysan yapıcak bişi yok sana veren vermiş zaten
Sanırım cevap vermem gerek. Yalnız gülmeden edemedim ha böyle birinin bu konuyu açıcağını biliyordum

Hocam boşuna tartışmayın. Yazdıklarım hayal ürünü. Jeton düşmeyenler için dual aw50f var demiştim neyse boşuna ümide kaptırdığım için özür dilerim. Yazdıklarımdan anlamanı bekliyordum
D3vil alındım be hocam..
Adam ama harbiden inanmış 6-7 gün sonra gelmezse intihar ederse şaşmayın

)
(02-24-2012 10:17 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Sanırım cevap vermem gerek. Yalnız gülmeden edemedim ha böyle birinin bu konuyu açıcağını biliyordum
Hocam boşuna tartışmayın. Yazdıklarım hayal ürünü. Jeton düşmeyenler için dual aw50f var demiştim neyse boşuna ümide kaptırdığım için özür dilerim. Yazdıklarımdan anlamanı bekliyordum 
D3vil alındım be hocam..
Bro cidden seni ti'ye alarak söylediğim bişi değil adamın dedikleri cok ilginç sen üstüne basa basa demişşin birisiyle konuşcaz halletmeye çalışcam adamda cidden inanmış baksana sen intihat et desen intihar edicek veya ben g1 adminiyim **** hesaba 100 TL yatır seni gm yapıcam desen yapıcak adam cidden eğer alındıysan Kusura bakma seni kast etmedim

yav kardeşim boşuna umutlandırdın ya
arkadaşlar kırdıgım bazı arkadaşlar var özür dilerim

yav kardeşim boşuna umutlandırdın ya
arkadaşlar kırdıgım bazı arkadaşlar var özür dilerim

Hafif hakaret ha, ne hakaret ettim söylesene. Senin gelişmiş hayalgücüne girip keyfini kaçırdmak mı hakaret?
lan tamam laf kalabalıgı yapma bir üst mesajı oku
ulan Mete ulan Mete yıktın çocuğun umutlarını ayıp ayıp

Sinirlenmiş belli ki

Bunların hepsi gelicek ama daha süresi var ayrıca topluca geliceginide hic sanmıyorum!